اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان خبر داد

اختصاص پادگان شهید باغبانی گتوند به فارغ‌التحصیلان کشاورزی

رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: 860 هکتار از اراضی قابل کشت پادگان شهید باغبانی شهرستان گتوند به فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی واگذار می‌شود.

اختصاص پادگان شهید باغبانی گتوند به فارغ‌التحصیلان کشاورزی

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فتح‌الله ابوعلی در نشست خبری سازمان مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی که ظهر امروز در سالن جلسات سازمان مهندسی کشاورزی تشکیل شد، اظهار داشت: سازمان مهندسی کشاورزی در سال 80 با تصویب قانون در مجلس رسمیت یافت و در حال حاضر سال پایانی دوره سوم خود را طی می‌کند.

وی با بیان این‌که در دوره اول این سازمان بر روی بحث تثبیت کار شد، ادامه داد: در دوره دوم سازمان مهندسی کشاورزی قوانین و مقررات تصویب و سازمان‌های تشکیلاتی تشکیل شد، در دوره سوم هم حرکت اجرایی و برنامه‌ریزی بلند مدت انجام شد.

رئیس سازمان مهندسی کشاورزی خوزستان با بیان این‌که این سازمان در سطح کشور عهده‌دار سیاست‌های کلان است، عنوان کرد: واحدهای اجرایی این سازمان در سطح اجرایی متشکل از 11 نفر است که هفت نفر از آن‌ها هر چهار سال یک بار انتخاب می‌شوند و چهار نفر نیز انتسابی هستند.

وی افزود: اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی در خوزستان در حدود 11 هزار و 762 نفر است که همگی آن‌ها دارای مدرک کارشناسی و بالاتر هستند و بزرگترین تشکل صنفی مهندسی در سطح استان است.

ابوعلی با اشاره به این‌که در یک سال گذشته رویکرد کلی کشور به سوی توجه به بخش کشاورزی بوده است، تصریح کرد: از مجموعه رشته‌های بخش کشاورزی 20 شاخه عضو این سازمان هستند و دو سوم اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی فارغ‌التحصیل چهار رشته دامپروری، زراعت، آبیاری و محیط زیست هستند.

وی از کسب رتبه اول استان در بخش آموزش خبر داد و گفت: بیش از 24 هزار نفر روز را آموزش داده‌ایم که این حرکت در کشور بی‌نظیر است و از طریق آن می‌توانیم بازار کار را تأمین کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان با بیان این‌که صدور پروانه‌های دامپروری به نظام مهندسی کشاورزی واگذار شده است، عنوان کرد: در یک سال گذشته تعداد دو هزار و 150 پروانه برای بهره‌برداران دامپروری توسط این سازمان صادر شد.

وی با بیان این‌که این روش برای مردم احساس راحتی و تسهیل را فراهم کرد، اظهار داشت: 29 شرکت برای صدور پروانه دامپروری در کل استان فعال است و دیگر نیازی نیست که متقاضی برای پیگیری کارها به مرکز استان بیاید.

ابوعلی عنوان کرد: 146 کارشناس به منظور نظارت بر تأسیسات فنی و 231 نفر نیز در قالب صدور پروانه و نظارت بر ساخت و ساز در این بخش فعالیت می‌کنند و در یک ماه آینده نیز کارشناسان فنی تولید معرفی می‌شوند.

وی با تأکید بر این‌که در آینده کارشناس دامپروری بیکار در سطح استان نخواهیم داشت، گفت: زمینه را به گونه‌ای فراهم خواهیم کرد که همه فارغ‌التحصیلان این رشته مشغول به کار شوند و شاید هم در مقطع اولیه با کمبود کارشناس نیز مواجه شویم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان از تصوب استخدام 10 هزار نفر فارغ‌التحصیل ناظر کشاورزی در سطح کشور  طی سه سال خبر داد و اظهار داشت: پنج هزار و 800 فارغ‌التحصیل بیکار کشاورزی در سطح استان وجود دارد که در سال اول 227 نفر استخدام خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: 300 واحد پرورش ماهی قابل واگذاری که دولت آن را زیرسازی کرده فراهم شده است که در قالب آن 348 نفر از فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط معرفی شده‌اند.

ابوعلی از واگذاری 100 هکتار اراضی قابل واگذاری در شهر جدید رامین به فارغ‌التحصیلان خبر داد و گفت: این زمین‌ها برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید کشاورزی واگذار می‌شوند که در فاز اول 200 فارغ‌التحصیل در سطح 600 هکتار می‌توانند بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: 860 هکتار از اراضی قابل کشت پادگان شهید باغبانی شهرستان گتوند به فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی واگذار می‌شود و اگر همه فارغ‌التحصیلان گتوند علاقه به دریافت این زمین‌ها داشته باشند گتوند تنها شهرستانی خواهد بود که تمام فارغ‌التحصیلان کشاورزی آن مشغول به کار می‌شوند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی خوزستان ادامه داد: این پادگان در حدود یک‌هزار و 200 هکتار است که 860 هکتار آن قابل کشت است و از مابقی آن برای برای صنایع وابسته و گلخانه‌ای استفاده می‌شود.

وی با بیان این‌که ظرفیت خوبی در بخش نظام مهندسی کشاورزی وجود دارد، گفت: این ظرفیت‌ها تنها با صرف اعتبار به دست نمی‌آید و گاهی به تصمیم‌گیری‌های درست نیاز داریم.

ابوعلی افزود: فرآیند تولید باید مهندسی شود تا محصولات ما در عرصه جهانی قابل رقابت باشد نه این‌که به این شکل باشد که محصولات صادراتی را به دلیل وجود سموم ارجاع دهند.

وی به تأثیر 80 درصدی مدیریت فنی در افزایش تولید گندم خوزستان طی این سال‌ها اشاره کرد و گفت: در سال 79 میزان گندم تولیدی خوزستان 63 هزار تن بود و در سال 86 این رقم به 260 هزار تن افزایش یافت.

انتهای پیام/72011/م30/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول