اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی خبر داد

برگزاری کارگاه آموزشی مشاوران بهزیستی‌ 15 استان کشور در مشهد

اولین کارگاه آموزشی «باشگاه سلامت روان خانواده» با عنوان «رهیافت‌‌های مشارکتی در مداخلات اجتماع‌محور با هدف ارتقای سلامت روان خانواده» از صبح امروز در خراسان رضوی آغاز شد.

برگزاری کارگاه آموزشی مشاوران بهزیستی‌ 15 استان کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی بهزیستی خراسان رضوی، در این کارگاه، کارشناسان مسئول دفاتر مشاوره بهزیستی 15 استان کشور با مبانی برنامه‌ سلامت روان اجتماع‌محور آشنا می‌شوند.

به گفته آرزو ذکایی‌فر، مدیرکل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی، این کارگاه، نخستین نشست آموزشی این طرح است و تا اجرایی شدن طرح، سه کارگاه آموزشی دیگر نیز برگزار خواهد شد.

وی در افتتاحیه این کارگاه گفت: برنامه‌ اجتماع‌محور سلامت روان در محلات با محوریت خانواده به اجرا در می‌آید.

مدیرکل دفتر مشاوره سازمان بهزیستی افزود: در این برنامه‌ کارشناسان مراکز سلامت روان محلی که در شهرستان‌های مختلف استان‌ها تاسیس شده‌اند به عنوان تسهیل‌گر برنامه، آموزش می‌بینند و سپس از طریق موسسات سلامت روان محلی، به اهالی محلات و اعضای خانواده‌ها آموزش‌های روان‌شناختی و مهارت‌های فردی و اجتماعی در زمینه‌های مختلف را ارائه می‌دهند.

تهمینه شکیب، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این کارگاه گفت: کارهای حوزه پیشگیری اگر چه نتیجه عینی فوری ندارد اما بنیاد تغییر فرهنگ اجتماعی محسوب می‌شود.

وی افزود: اگر می‌خواهیم جامعه در اثر حملات فرهنگی دشمنان، دچار استحاله نشود باید روی پیشگیری با مبنای فرهنگ دینی، سرمایه‌گذاری بیشتری داشته باشیم.

شکیب با بیان این‌که از 29 شهرستان خراسان رضوی 10شهرستان در پنج سال اخیر تاسیس شده‌اند، گفت: در تمام شهرستان‌های جدید، اداره بهزیستی تاسیس و تجهیز شده و هم‌اکنون آن‌ها قابلیت تمام امکانات و برنامه‌های ستادی بهزیستی را دارا هستند.

حسن حاجی‌پور، معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی نیز در این کارگاه گفت: در حال حاضر 23 مرکز سلامت روان محلی در شهرستان‌های استان فعالیت دارند.

وی از وجود 45 مرکز مشاوره عمومی و 17 مرکز مشاوره تخصصی در استان خبر داد و گفت: اولین مرکز مشاوره با رویکرد اسلامی و اولین مرکز مشاوره اختلالات جنسی کشور با صاحب امتیازی متخصصین روان‌شناسی در خراسان رضوی راه‌اندازی شده است.

حاجی‌پور گفت: در سال گذشته 2 هزار و 170 شهروند خراسان رضوی از یارانه‌ی مشاوره استفاده کرده‌اند که در مجموع 60 میلیون ریال برای این موضوع پرداخت شده است.

وی افزود: در سه ماه اول سال‌جاری سه میلیون تومان یارانه به 17 مرکز سلامت روان محلی در شهرستان‌ها اختصاص یافته و انتظار می‌رود تا پایان سال این میزان دست کم به دو برابر افزایش یابد.

به گفته‌ این مسئول، در سه ماه اول امسال هفت هزار و 90 نفر با صدای مشاور تماس گرفته‌اند که بیشتر آن‌ها به دلیل محدودیت‌های پرسنلی بدون پاسخ مانده است.

وی همچنین از مراجعه 6 هزار و 250 شهروند به مراکز مشاوره حضوری خبر داد و گفت: هفت مرکز مشاوره غیردولتی نیز در استان به شهروندان خدمت ارائه می‌کند.

گفتنی است، کارگاه آموزشی کارشناسان مشاوره 15 استان کشور در زمینه طرح «باشگاه سلامت روان خانواده» تا عصر فردا ادامه دارد.

انتهای پیام/2202/م/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول