اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه تبریز با شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی

دانشگاه تبریز و شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی در راستای گسترش تعاملات و همکاری‌های علمی- تحقیقاتی و آموزشی فی‌مابین تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه تبریز با شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر کل دفتر پشتیبانی دفتر فنی توزیع شرکت توانیر در این آیین بر لزوم تعامل بین دانشگاه‌ها و وزارت نیرو تاکید کرد و گفت: وزارت نیرو با دانشگاه‌ها همکاری بسیار خوبی دارد و برای اینکه از تخصص دانشگاهیان بیشتر بهره‌مند گردد، کمیته‌هایی را تشکیل داده تا بتواند، در مسیر رشد و شکوفایی صنعت کشور، دانشگاه‌ها را در کنار خود داشته باشد.

مهندس اکبر یاور‌طلب در ادامه افزود: دانشگاه تبریز توانمندترین دانشگاه شمال غرب کشور است و پایان‌نامه‌ها و پروژه‌های زیادی را از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در دست بررسی داریم تا بتوانیم آنها را از ایده به عمل تبدیل کنیم.

اعطای تسهیلات وزارت نیرو به دانشجویان گرایش برق

وی از اعطای تسهیلات وزارت نیرو به دانشجویان گرایش برق خبر داد و گفت: دانشجویان این رشته بعد از فارغ‌التحصیل شدن، می‌توانند به جای رفتن به سربازی، پروژه‌ای را تحویل گرفته و روی آن کار کنند که این پروژه به جای خدمت سربازی آنها حساب می‌شود.

مدیرکل دفتر امور تحقیقات شرکت توانیر نیز در این مراسم رتبه صنعت ایران در این رشته در جهان را 15 اعلام کرد و گفت: توانیر بزرگ‌ترین شرکت برق غرب آسیا بوده و در سایه همکاری با دانشگاه‌ها توانسته است به موفقیت‌های بزرگی دست یابد.

محمدعلی فرحناکیان، اولین محور همکاری بین صنعت و دانشگاه را ساخت تجهیزات مورد نیاز این صنعت در داخل کشور خواند و افزود: ما باید با تولید داخلی، تهدیدها و تحریم‌های دشمنان را به فرصت تبدیل کنیم که این امر در سایه گسترش همکاری‌ها و کمک متخصصان داخلی امکان‌پذیر است.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این آیین تعامل بین دانشگاه تبریز و وزارت نیرو را در بخش‌های مختلف اتفاقی مبارک خواند و گفت: امروزه یکی از مولفه‌های اصلی قدرت، علم است و سهم هر کشوری که در علم موفق باشد، در مدیریت جهانی بسیار بالاتر است.

پرویز آژیده افزود: اگر بخواهیم هم در توسعه کشور و هم مدیریت جهانی پیشرفت کنیم، باید به تولید علم بپردازیم و تاکید مقام معظم رهبری (مدظله) هم همیشه بر این است که باید تحقیقات و پایان‌نامه‌ها به سمت کاربردی شدن حرکت کنند تا گره‌گشا باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف توسعه خدمات تحقیقاتی و مطالعاتی و استفاده حداکثر از پتانسیل‌های موجود در دانشگاه و صنعت برق، همچنین ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه و ارتقای توام توانمندی‌های علمی، پژوهشی، فنی و تحقیقاتی منعقد می‌شود، یاد‌آور شد: در این خصوص دانشگاه تبریز در جهت استفاده شرکت برق از تجهیزات آزمایشگاهی و منابع اطلاعاتی، داوری و نظارت پروژه‌های تحقیقاتی شرکت توزیع برق آذربایجان شرقی و برگزاری دوره‌های آموزشی و حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه در جلسات کمیته تحقیقات و سایر کمیته‌های تخصصی شرکت، همکاری خواهد کرد.

به گفته وی، شرکت توزیع برق آذربایجان‌شرقی نیز متعهد شد در زمینه‌های حمایت از پایان‌نامه‌ها، دعوت از نمایندگان دانشگاه برای عضویت در کارگروه‌های تحقیقاتی، ارسال اولویت‌های پژوهشی، ایجاد راه‌های آشنایی محققین، اساتید و دانشجویان با فعالیت‌های شرکت برق، همچنین برقراری امکان استفاده از تجهیزات تحقیقاتی و فراهم کردن زمینه کارآموزی دانشجویان دانشگاه تبریز در شرکت، با دانشگاه تبریز همکاری کند.

مهندس یوسف سرافراز، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان آذربایجان‌شرقی نیز امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه تبریز با شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان‌شرقی را حرکت به سمت سازندگی و توسعه خواند و گفت: جوانان برومند ایران اسلامی با تلاش شبانه‌روزی توانسته‌اند در عرصه تولید به موفقیت‌های چشمگیری رسیده و استقلال صنعتی خود را به دست آوردند.

معاون پژوهشی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم، تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه و ایجاد ارتباط و همکاری بین شرکت برق و دانشگاه تبریز برای استفاده بهینه از تکنولوژی نوین را هدف اصلی این تفاهم‌نامه ذکر کرد و افزود: همکاری دانشگاه‌ها با وزارت برق گسترده و متنوع است، اما این کافی نیست و برای موفقیت بیشتر باید همکاری‌ها گسترش یابد.

دکتر علی رستمی افزود: دانشگاه تبریز با شرکت برق طرح‌های متعددی داشته است و 11 عنوان طرح تحقیقاتی در سال 89، 12 عنوان در سال 91 و 7 عنوان طرح تحقیقاتی در 6 ماهه اول سال‌جاری با وزارت نیرو از نمونه‌های بارز این همکاری‌هاست.

وی در ادامه گفت: دانشگاه تبریز در سال‌های اخیر گام‌های بزرگی را در رابطه با امر تحقیق و پژوهش برداشته است؛ به طوری که ظرف چهار سال گذشته، درآمد دانشگاه از محل اجرایی پروژه‌های تحقیقاتی خارج از دانشگاه 10 برابر شده است.

معاون پژوهشی دانشگاه تبریز همچنین از علاقمندی این دانشگاه برای گسترش همکاری‌ها در حوزه انرژی خبر داد و افزود: دانشگاه تبریز به عنوان تنها قطب مکاترونیک در ایران، علاقمند است در حوزه انرژی‌های نو و تجدید‌پذیر با سایر مراکز مربوطه همکاری تنگاتنگی داشته باشد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این آیین همچنین دکتر امامی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی سهند، دکتر رسولی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، دکتر طرفدارحق، عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه تبریز، و متفکر آزاد، رئیس دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی ضمن ارائه گزارشی از حوزه فعالیت خود به تبیین دیدگاه‌ها و نکته نظرات خود در حوزه برق پرداختند.

یادآور می‌شود، این تفاهم‌نامه در هفت ماده و یک تبصره به امضای پرویز آژیده، رئیس دانشگاه تبریز و مهندس سرافراز، مدیر عامل شرکت توزیع برق آذربایجا‌ن‌شرقی رسید.

انتهای پیام/60002/ل/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول