به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدعلی یوسفی عصر امروز در جلسه شورای استاندارد گیلان با اشاره به اینکه استاندارد در جوامع بشری به فرهنگ تبدیل شده است اظهار کرد: رعایت کیفیت و ایجاد اعتماد عمومی در استانداردسازی حائز اهمیت است.
وی بر فرآیند کنترل کیفیت چای در گیلان تاکید کرد و افزود: استقرار گمرک در پایانه صادرات چای نیازمند آمادهسازی پایانه گل و گیاه در استان است.
یوسفی با بیان اینکه زیربنای اولیه پایانه صادرات گل و گیاه گیلان آماده شده است، تصریح کرد: ادارههای گمرک و استاندارد آماده استقرار در پایانه گل و گیاه استان هستند.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان به دعوت از واردکنندگان چای و بستهبندیکنندگان این محصول از تهران و کرج به استان اشاره کرد و گفت: واردکنندگان بر چای اسانسدار تاکید داشتند.
وی با تاکید براینکه واردات چای اسانسدار به کشور قابل قبول نیست، بیان کرد: آییننامه نحوه معطرسازی چای در کشور مشخص شده است.
یوسفی از قبول دستگاههای مختلف در صدور پروانه چای اسانسدار در کشور خبر داد و یادآور شد: دبیری استانداردسازی چای به گیلان واگذار شده است.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با اشاره به همکاری پارک علم و فناوری و معاون غذا و داروی علوم پزشکی گیلان مبنی بر صدور پروانه چای اسانسدار، خاطرنشان کرد: استفاده از چای اسانسدار مصرف این محصول در بازار را بیشتر میکند.
وی، ماندگاری چای را سبب افزایش اسانسپذیری این محصول تا فاصله زمانی سه سال عنوان کرد و افزود: استانداردسازی چای تحول بزرگی در این صنعت ایجاد میکند.
یوسفی در ادامه خواستار اختصاص زمین به منظور احداث آزمایشگاههای مورد نیاز موسسه استاندارد گیلان و بخش خصوصی در منطقه آزاد انزلی و اسکله تجاری آستارا شد و اظهار کرد: امر مذکور هنوز محقق نشده و نیازمند تعامل مسئولان استان است.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان از ارتقای نمایندگی این موسسه به اداره در بندر انزلی خبر داد و تصریح کرد: اداره استاندارد آستارا به معاونت ارتقا پیدا کرده است.
وی به همکاری 152 واحد آزمایشگاهی گیلان با موسسه استاندارد استان اشاره کرد و گفت: وام یارانهدار به واحدهای مذکور پرداخت میشود.
انتهای پیام/84001/ت30/پ3003