محمدعلی یوسفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با تاکید بر استانداردسازی اسانس در چای اظهار داشت: تولید چای اسانسدار در داخل از قاچاق چای به کشور جلوگیری میکند.
وی از تدوین آییننامه نحوه معطرسازی چای در کشور خبر داد و افزود: دستگاههای مربوطه پذیرفتند که برای چای اسانسدار پروانه ساخت صادر کنند.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان استانداردسازی چای را به عهده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان دانست و عنوان کرد: پارک علم و فناوری و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با موسسه مذکور همکاری میکنند.
یوسفی با بیان اینکه 2 اسانس نیمه طبیعی مبنای معطرسازی چای است، تصریح کرد: اسانسهای مورد استفاده در چای باید به تایید وزارت بهداشت برسد.
وی استفاده از اسانس در چای را سبب افزایش مصرف این محصول در جامعه خواند و یادآور شد: ماندگاری چای تا فاصله زمانی سه سال موجب اسانسپذیری بیشتر این محصول میشود.
این مسئول با تاکید بر اینکه پذیرش تدوین استاندارد توسط تولیدکنندگان و دستگاههای اجرایی الزام محسوب میشود، تصریح کرد: استانداردسازی در صنعت، کشاورزی و محیط زیست حائز اهمیت است.
یوسفی در ادامه به برگزاری نمایشگاه کالای استاندارد در گیلان اشاره کرد و گفت: نمایشگاه مذکور به مناسبت 21 مهرماه روز جهانی استاندارد از 18 تا 22 ماه جاری در محل نمایشگاه فرش گیلان در حال برگزاری است.
مدیرکل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان مراسم اختتامیه نمایشگاه استاندارد گیلان را 21 ماه جاری اعلام کرد و افزود: 22 واحد نمونه استان در مراسم مذکور تقدیر میشوند.
وی با اشاره به اینکه 2 واحد تولیدی گیلان امسال نمونه کشوری معرفی شدند، خاطرنشان کرد: مجتمع فولاد گیلان به دلیل تولید ورق سرد و شرکت پارس خزر واحدهای استاندارد نمونه کشوری شناخته شدند.
یوسفی، شرکت فرآوردههای لبنی پگاه گیلان را به دلیل کنترل کیفی برتر کشوری اعلام کرد.
انتهای پیام/84001/م30/پ3003