به گزارش خبرگزاری فارس از کیش، محمدرضا رضانیا عصر امروز در نشستی پیرامون کیفیت نان با اشاره به بازدید کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش از نانواییهای سطح جزیره، اظهار داشت: یک واحد نانوایی به دلیل استفاده از جوش شیرین و عدم رعایت موارد بهداشتی در جریان این بازدیدها تعطیل شد.
سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش اضافه کرد: با توجه به اینکه مردم حداقل در یک وعده غذایی از انواع نان استفاده میکنند و افزودنیهای غیرمجاز و عدم رعایت بهداشت در نان میتواند باعث صدمات جبران ناپذیر و مشکل آفرین باشد، از این رو، بررسی کیفیت نان، لزوم ارتقا بهداشت محیط و بهداشت فردی متصدیان پخت نان حائز اهمیت بوده و سلامت جامعه در این حوزه الزامی است.
رضانیا عنوان کرد: همه متصدیان ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی هستند که در این راستا یک واحد نانوایی پلمپ شد.
این مسئول اضافه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف با اماکن متخلف برخورد قانونی می شود که در نهایت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری و به مراجع قانونی ارجاع داده خواهد شد.
سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش در پایان افزود: از تمامی کیشوندان و گردشگران تقاضا میشود در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفنهای مربوطه تماس بگیرند.
انتهای پیام/88003/ذ20/ظ1004