اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

18 هزار هکتار اراضی کشاورزی دشت دهدشت در بلاتکلیفی تخصیص آب

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دشت دهدشت 18 هزار هکتار است که همچنان بدون آب مانده و اگر آبرسانی به آن اجرایی شود، کشاورزی استان متحول می‌شود.

18 هزار هکتار اراضی کشاورزی دشت دهدشت در بلاتکلیفی تخصیص آب

پژمان نیک‌اقبالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: در حوزه معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد توجه ویژه‌ای به موضوع آب در بخش‌ کشاورزی برای عمران و توسعه استان داریم.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اهتمام ویژه استاندار در این بخش و پی‌گیری مستمر در خصوص رفع مشکلات گذشته و تخصیص هر چه بهتر آب به استان گفت و افزود: استاندار به همراه حجت‌الاسلام بزرگواری جلسه‌ای با معاون وزیر نیرو داشته‌اند و این موضوع را پیگیری کرده‌اند که ساخت سد صیدون توسط استان خوزستان چه لطمه‌ای به بخش آب این استان می‌زند.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: بر همین اساس ساخت این سد متوقف شده و در زمینه تخصیص بیشتر آب به استان رایزنی‌های زیادی انجام شده است.

نیک‌اقبالی از اجرای خط انتقال آب در دهدشت غربی خبر داد و گفت: این دشت شامل 8 هزار هکتار زمین کشاورزی است که هم اکنون شبکه انتقال آن در حال احداث بوده اما در شبکه توزیع باید اقدام شود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از ظرفیت‌های بزرگ کشاورزی استان را مربوط به دشت دهدشت با 18 هزار هکتار اراضی قابل کشاورزی دانست و گفت: قرار بر این بوده که برای مشروب کردن این زمین‌ها سدی احداث شود که تاکنون این امر محقق نشده و نتوانسته‌ایم از این ظرفیت بزرگ برای تحول اساسی در کشاورزی استان استفاده کنیم.

نیک‌اقبالی از بلاتکلیفی این طرح گفت و افزود: در حوزه گچساران هم انتقال آب از امام‌زاده جعفر به ماهور باشت را داریم که 3 هزار هکتار زمین را تحت پوشش قرار می‌دهد و شبکه انتقال آن در حال انجام است و شبکه توزیع آن نیز اجرایی می‌شود.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو تصریح کرد: در صورت عدم توسعه بخش کشاورزی و بی‌توجهی به ساخت سردخانه و صنایع تبدیلی سالانه نیمی از محصولات زراعی و باغی استان به صورت خام و با قیمت پایین از استان خارج می‌شود.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد خروج میزان قابل توجهی از آب‌های روان به استان‌های همجوار را یکی از مشکلات اساسی این استان دانست و عنوان کرد: رفع این معضل نیازمند حمایت هر چه بیشتر مسئولان در سطح ملی است.

نیک اقبالی گفت: زیرساخت‌های لازم برای توسعه باغبانی، شیلات، زنبورداری و سایر طرح‌های مهم بخش کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد را فراهم دانست و گفت: با توجه به همکاری بانک‌های عامل و اعطای تسهیلات مورد نیاز به متقاضیان، شاهد رونق این بخش در استان و در آینده هستیم.

انتهای پیام/2571‌/ک20/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول