حسن جهانبازی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: طرح تحقیقاتی سازگاری ارقام مختلف گل محمدی در استان چهارمحال و بختیاری پس از هشت سال به اتمام رسید.
رئیس بخش منابع طبیعی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری از ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاه گل محمدی برخوردار بوده و این گیاه دارای ارزش غذایی فراوانی است.
وی گفت: طرح تحقیقاتی سازگاری ارقام مختلف گل محمدی در چهارمحال و بختیاری در 42 رقم مورد تحقیق و آزمایش قرار گرفت و این استان دارای ظرفیت خوبی در بخش کشاورزی است.
جهانبازی افزود: در این طرح یک نوع گل محمدی تولید میشود که بالاترین عملکرد و کیفیت اسانس را در بین سایر ارقام در چهارمحال و بختیاری دارد.
وی با اشاره به کیفیت این رقم گل محمدی ادامه داد: این نوع رقم در هر هکتار دو تن و 700 کیلوگرم گل محمدی و یک کیلوگرم اسانس تولید میکند.
رئیس بخش منابع طبیعی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: امسال بیش از 2 هزار هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری به کشت گل محمدی اختصاص یافته و گل محمدی کشت شده در این استان دارای کیفیت خوبی است.
انتهای پیام/68014/چ20