اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هرمزگان

مديركل تبليغات اسلامي هرمزگان:

فقر فرهنگي جامعه را به انحطاط مي‌كشاند/ فقر فرهنگي عميق‌تر و ريشه‌دارتر از فقر اقتصادي است

مديركل تبليغات اسلامي هرمزگان با بیان اینکه فقر فرهنگي جامعه را به انحطاط مي‌كشاند، گفت: فقر فرهنگي عميق‌تر و ريشه‌دارتر از فقر اقتصادي است.

فقر فرهنگي جامعه را به انحطاط مي‌كشاند/ فقر فرهنگي عميق‌تر و ريشه‌دارتر از فقر اقتصادي است

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر انصاری راد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اشاره به نام‌گذاری روز جهانی ریشه‌کنی فقر اظهار داشت: دین مبین اسلام بر ریشه‌کن شدن مسأله فقر به‌عنوان یک آسیب اجتماعی و پدیده شوم اجتماعی تاکید دارد و در نهج‌البلاغه هم از درمان فقر سخن به میان آمده و هم راه پیشگیری نشان داده شده که عدم رسیدگی به آن، پیامدهای مخربی را برای افراد جامعه در بر دارد.

وی به اقسام مختلف فقر در جامعه اشاره کرد و افزود: فقر انواع مختلفی دارد که می‌توان از آن فقر مادی، جسمی، فرهنگی، روحی و فقر مطلق و.. نام برد.

حجت‌الاسلام انصاری راد با بیان اینکه فقر مادی در نزد اسلام از پدیده‌های غیرطبیعی به‌شمار می‌رود، افزود: بی‌برنامگی یا برنامه‌ریزی‌های نادرست و سوء تدبیر معمولأ به پیدایش فقر مادی منجر می‌شود و به‌طور طبیعی در حوزه اقتصاد آثاری ویران‌گر بر جای می‌گذارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به اینکه مسؤولان بایستی برای از بین بردن فقر سیاست‌های مناسبی را در پیش بگیرند، تصریح کرد: فقر، ثبات اجتماعی را متزلزل می‌کند و همه اقشار مختلف جامعه به‌ویژه روحانیون و نخبگان باید اهتمام ویژه‌ای نسبت به این پدیده اجتماعی قائل باشند و جامعه و مسؤولین برای برون رفت از مشکلات فقر اقتصادی، فقر فرهنگی را اولویت قرار دهند.

وی یادآور شد: امروز گرچه اقسام فقر در جامعه وجود دارد و رایج‌ترین آن فقر اقتصادی و مادی است اما فقری به نام فقر فرهنگی وجود دارد که عدم مدیریت آن می‌تواند جامعه را به سمت انحطاط بکشاند و بسیار عمیق‌تر و ریشه‌دارتر از فقر اقتصادی است.

انصاری راد بر اعتلای فرهنگی و بالا بردن سطح آگاهی و شناخت مردم در خصوص پدیده فقر تاکید کرد و افزود: یکی از شاخص‌های توسعه انسانی در جهان، آگاهی بخشی به افراد جامعه است زیرا کشورهایی وجود دارند که از نظر رشد اقتصادی از رشد بالایی برخوردارند اما شمار افراد بی سوادشان بسیار زیاد است که این خود یک بحران برای آن کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/3264

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول