اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

حراج نامه ضد یهود موسیقدان آلمانی در اورشلیم

نامه‌ای به قلم «ریچارد واگنر» موسیقیدان نامدار آلمانی که نسبت به تأثیرات منفی یهودیان بر فرهنگ هشدار می‌دهد، هفته آینده در اورشلیم به حراج گذاشته می‌شود. این در حالی است که اجرای عمومی آثار این هنرمند در فلسطین اشغالی ممنوع است.

حراج نامه ضد یهود موسیقدان آلمانی در اورشلیم

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس، نامه‌ای به قلم «ریچارد واگنر» موسیقیدان نامدار آلمانی که نسبت به تأثیرات منفی یهودیان بر فرهنگ هشدار می‌دهد، هفته آینده در اورشلیم به حراج گذاشته می‌شود.

این نامه توسط واگنر در 25 آوریل سال 1869 نوشته شده که خطاب به «ادوارد شورِی» فیلسوف فرانسوی بوده است.

واگنر در این نامه نوشته که ادغام یهودیان در جامعه فرانسه باعث رسوخ روح متزلزل یهودی در فرهنگ مدرن این کشور خواهد شد و فرانسویان خیلی کم در مورد یهودیان می‌دانند.

«مِرون اِرِن» بنیان‌گذار حراجی «کِدِم» در مورد این حراجی گفت: برای اولین بار است که اثری از ریچارد واگنر در اسراییل به حراج گذاشته می‌شود.

«روت هاکوهِن» استاد موزیکولوژی دانشگاه هبرو در مورد این نامه گفت: این نامه نشان‌دهنده آرزوی واگنر برای پذیرش عمومی و همگانی ایده‌های ضد یهودی‌اش است.

 

 

بر اساس این گزارش، در حالی که هیچ قانونی در رژیم اشغالگر قدس اجرای آثار واگنر را ممنوع نکرده، هرگونه کنسرتی که دربرگیرنده آثار او باشد در این رژیم برگزار نمی‌شود و تنها دلیل آن هشدارهای مکرر واگنر نسبت به ماهیت یهودیان مدرن و تاثیرگذاری منفی آنها بر فرهنگ و جامعه است، از این رو یهودیان افراطی به شدت با اجرای آثار این موسیقیدان بزرگ مخالفت می‌کنند.

ویلهلم ریچارد واگنر آهنگساز، رهبر ارکستر، نظریه‌پرداز موسیقی و مقاله‌نویس آلمانی بود. شهرت او بیشتر بخاطر اپراهای او است. در دنیای موسیقی کلاسیک از وی به عنوان ادامه دهنده را بتهوون یاد می‌کنند.

نوآوری‌های واگنر در زمینه موسیقی کلاسیک اروپائی تأثیر زیادی بر آهنگسازان بعد از او داشت. او در آثار خود گام کروماتیک و فواصل نامطبوع را بکار می‌برد و از این نظر پیشگام موسیقی مدرن اروپا است. استفاده از نغمه معرف پس از او بسیار رایج شد و بر موسیقی فیلم در سده بیستم اثر گذاشت.

دوره اپراهای «حلقه نیبلونگ» از مهم‌ترین کارهای او است. او تا مدت‌ها با یکی از بزرگترین هم عصرانش «فردریش نیچه» فیلسوف شهیر آلمانی روابطی بسیار دوستانه داشت اما پس از چندی این روابط به کدورت انجامید.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول