اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای  /  آسیای مرکزی و روسیه

مبارزه با تروریسم محور نشست شورای پیمان امنیت جمعی در «آستانه»

سازمان پیمان امنیت جمعی از برگزاری نشست دبیران شورای امنیت کشورهای عضو این سازمان در مورد مبارزه با تروریسم به میزبانی قزاقستان خبر داد.

مبارزه با تروریسم محور نشست شورای پیمان امنیت جمعی در «آستانه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، دفتر مطبوعاتی سازمان پیمان امنیت جمعی در گزارشی از برگزاری اجلاس دبیران شورای امنیت کشورهای عضو این سازمان در مورد مبارزه با تروریسم در «آستانه» قزاقستان خبر داد.

بنابر این گزارش، اجلاس مذکور روز 24 می در پایتخت قزاقستان برگزار می‌شود و در جریان این نشست اقدامات مناسب برای مبارزه با تروریسم بین‌المللی و افراط‌گرایی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

این نشست تحت ریاست «نورلان ارمکبایف» دستیار رئیس جمهور و دبیر شورای امنیت قزاقستان برگزار می‌شود.

در این اجلاس همچنین «یوری خاچاتوراف» دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی شرکت خواهد کرد.

در این نشست طیف گسترده‌ای از چالش‌ها و تهدیدات در حوزه کشورهای پیمان امنیت جمعی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

دبیر کل سازمان پیمان امنیت جمعی در این اجلاس در خصوص مبارزه با تروریسم بین المللی و افراط‌گرایی در چارچوب پیمان امنیت جمعی صحبت خواهد کرد.

دبیران شورای امنیت پیمان امنیت جمعی همچنین پیش نویس تصمیمات پیرامون تغییرات در مقررات گروه کاری متخصصان در زمینه مسائل مربوط به مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی را بررسی می‌کنند.

در این اجلاس دبیران شورای امنیت طرح مشترک آمادگی نیروی‌های ذیربط پیمان امنیت جمعی برای سال 2019، برنامه رایزنی نمایندگان کشورهای عضو این سازمان در مورد مسائل مربوط به سیاست خارجی، مسائل امنیتی و دفاعی برای نیمه دوم سال 2018 و نیمه اول سال 2019 را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.

همچنین انتظار می‌رود که دبیران شورای امنیت پیمان امنیت جمعی در این نشست برنامه اقدامات در زمینه توسعه سیاست اطلاعاتی هماهنگ به نفع کشورهای عضو این سازمان را تصویب می‌کنند.

سازمان پیمان امنیت جمعی در سال 1992 و با مشارکت کشورهای ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، جمهوری آذربایجان و گرجستان تشکیل شد.

این کشورها در سال 2002 تصمیم گرفتند، این سازمان را به یک ائتلاف نظامی تبدیل کنند. بعدها کشورهای گرجستان، آذربایجان و ازبکستان از آن جدا شدند. این سازمان در دوم دسامبر 2004 به عنوان عضو ناظر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد پذیرفته شد.

اهداف تشکیل این سازمان، محدود کردن زمینه گسترش ناتو و نفوذ آمریکا در حوزه کشورهای همسایه است که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و کاهش توان سیاسی، اقتصادی و نظامی فدراسیون روسیه به منظور متحد نگهداشتن کشورهای عضو اتحاد و بالا بردن ظرفیت‌های نظامی و سیاسی آنها ایجاد شده است.

انتهای پیام/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول