اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

رویترز:

کره جنوبی نفت قزاقستان را جایگزین ایران کرد

کره جنوبی در حالی که واردات از قزاقستان را 4 برابر کرده است میزان وارداتش از ایران در ماه سپتامبر به کمترین میزان 3 سال گذشته می‌رسد.

کره جنوبی نفت قزاقستان را جایگزین ایران کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، آمارهای تجاری و کشتیرانی اعلام کردند در حالی که بسیاری از کشورهای آسیایی به دنبال جایگزین نفت ایران هستند کره جنوبی هم میزان واردات نفت CPC از قزاقستان را 4 برابر کرده است. 

کره جنوبی که در حال حاضر 3 درصد واردات نفت خام جهان را استفاده می‌کند از آنجایی که پالایشگاه‌های کشور خودشان را برای قطع یا کاهش واردات نفت خام ایران آماده می‌کنند تا به تحریم‌های آمریکا که از ماه نوامبر آماده می‌شود پایبند باشند، واردات نفت از ایران را کاهش داده است. 

منابع آگاه اعلام کردند: میزان واردات نفت این واردکننده آسیایی از ایران میزان در ماه سپتامبر به کمترین میزان سه سال گذشته خواهد رسید. 

براساس آمارهای شرکت ملی نفت کره، بیشترین کاهش واردات نفت ایران توسط سئول در ماه می بوده که میزان خرید این کشور به 179 هزار و 444 بشکه در روز کاهش یافته که کمترین میزان از ژانویه 2016 محسوب می‌شود. 

آمارهای رویترز هم نشان می‌دهد همانطور که میزان واردات نفت خام از ایران کاهش یافته میزان واردات نفت از قزاقستان نیز از ماه می بیشترین رکورد ماهانه را ثبت کرده و به 284 هزار بشکه در ماه جولای رسیده است. 

کره جنوبی امسال 4 میلیون تن نفت از قزاقستان برای تحویل در ماه جولای خریداری کرده است. نفت CPC که اکثرا در قزاقستان تولید می‌شود توسط لوله به پایانه‌های دریای سیاه در روسیه هدایت می‌شود. 

این خط لوله به صورت مشترک با شرکت شورون آمریکا است. این خط لوله ظرفیت انتقال نفت را امسال با 20 درصد افزایش به 67 میلیون تن معادل 1.4 میلیون بشکه در روز رسانده است و انتظار دارد که میزان صادرات را افزایش و هزینه صادراتی را کاهش دهد. 

روسیه و قزاقستان انتظار دارند تا تولید خودشان را پس از توافق کشورهای اخیر تولیدکننده نفت افزایش دهند. 

سرمایه‌گذاران آسیایی می‌گویند که نفت CPC قزاقستان همان کیفیت نفت خام سبک و میعانات گازی ایران را دارد و قیمتش هم مناسب‌تر است. 

نفتCPC ، نفت سبک ترش و دارای 0.5 درصد سولفور و 46.5 درجه APR دارد. بازار سنتی این نوع نفت اروپا است که معمولا با انواع دیگری از نفت‌ها مخلوط می‌کنند که نوع ترکیب آنها معمولا نفت اورال روسیه است. 

در سال 2018 کره جنوبی چهارمین کشور واردکننده این نوع نفت بوده و پس از آن ایتالیا، هلند و فرانسه قرار گرفته‌اند میزان تخفیف برای این نوع نفت  2.9 دلار در ماه می بوده که تقاضا را به این سمت بیشتر کرده است. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول