اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فارس

اقامتگاه‌های بومگردی عناصر مورد توجه میراث فرهنگی

ظرفیت‌های تاریخی با ایجاد موقعیت‌های اقامتی تکمیل می‌شوند

رفتن به روستا و محیط عشایری زمانی دنج و دلنشین‌تر می‌شود که امکان اقامت در محیط مناسب در این مناطق وجود داشته باشد و این فرصت در توسعه گردشگری فارس به آن توجه شده است.

ظرفیت‌های تاریخی با ایجاد موقعیت‌های اقامتی تکمیل می‌شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، بیشترین خاطره‌ای که از سفر به یاد دارم، سفر به یک روستای اطراف شیراز با خانواده بود اما چون مکانی برای ماندن در شب نبود، مجبور شدیم اول غروب راه جاده را در پیش بگیریم و به خانه بازگردیم.

فرصت اقامت روستایی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس با اشاره به اهمیت معرفی موثر جاذبه‌های بومی در توسعه گردشگری استان می‌گوید: تقویت این جاذبه‌ها می‌تواند در توسعه گردشگری استان موثر واقع شود.

 

مصیب امیری ادامه می‌دهد: برای تحقق این هدف در ابتدای مردادماه امسال، مدیر کل میراث فرهنگی استان با شماری از مسوولان استانی و شهرستانی از جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری فسا بازدید میدانی به عمل آوردند.

وی اضافه می‌کند: بومگردی و اقامتگاه‌هایی که در این حوزه از گردشگری در استان ایجاد می‌شوند در افزایش مدت زمان اقامت گردشگران در مناطق مختلف استان نقش بسزایی دارند و ایجاد اقامتگاه‌هایی از این دست در جلسات اخیر این اداره کل مورد بررسی و توجه قرار گرفته است.

بوم آبی در فسا

مدیر روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان نیز با تاکید بر وجود ظرفیت بوم‌گردی در فسا اظهار می‌کند: وجود 2 اقامتگاه‌ بوم‌گردی آسمان آبی و پسینا در فسا زمینه خوبی در توسعه گردشگری و افزایش مدت زمان اقامت گردشگران در این شهرستان ایجاد کرده است.

وی می‌افزاید: آسمان آبی در کیلومتر ۳۵ جاده فسا- شیراز قرار دارد و فرصت اسکان در یک مکان عشایری و روستایی را فراهم می‌کند و  اقامتگاه پسینا نیز در کیلومتر ۱۰ جاده فسا- داراب، از محیط سنتی و تاریخی برخوردار است که برای علاقمندان به گردشگری خوراک و چشیدن طعم بومی غذاهای فسا مکان مناسبی به شمار می‌رود.

جاذبه‌های فسا

رضایی‌نیا با ذکر عناوین سایر جاذبه‌های این شهرستان می‌گوید: موزه فرهنگ، قلعه اشکانی، سد ساسانی، تل ضحاک، تپه پنج هزار ساله منطقه گلیان و ... از سایر ظرفیت‌های این منطقه است.

شهر اشیاء باستانی

مدیر این روابط عمومی بر اساس اشیاء و آثار کشف شده در کاوش‌های باستان‌شناسی، قدمت فسا را به هزاره سوم تا چهارم پیش از میلاد نسبت می‌دهد و اظهار می‌کند: کشف ابزار سنگی همچون تبر، چاقو و عطردان سنگی، و ... از عصر حجر، از شواهدی است که تاریخی بودن این شهرستان در فارس را به اثبات می‌رساند.

 

وی ادامه می‌دهد: سفال سرخ فام با نقوش شیر، مجسمه بز کوهی مفرغی و  …از دوره هخامنشی، مجسمه مرمرین آفرودیت یونانی از دوره سلوکی و اشکانی و سکه‌های نقره با محل ضرب فسا از قرون اولیه دوره اسلامی نیز در فسا کشف شده است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول