اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  رفاه و آسیب های اجتماعی

سرپرست استانداری تهران:

ورود دانشگاه‌ها برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ تقویت «نه گفتن» با آموزش در کودکی محقق می‌شود

سرپرست استانداری تهران با بیان اینکه برای خودکنترلی دانش‌آموزان آموزش «نه گفتن» باید از دوران پیش‌دبستانی آغاز شود، گفت: در همین زمینه بايد دانشگاه ها فعال شوند.

ورود دانشگاه‌ها برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ تقویت «نه گفتن» با آموزش در کودکی محقق می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، شکراله حسن بیگی سرپرست استانداری تهران در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه مدیران و مسئولان استانی به اجرای مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر توجه کنند گفت: مدیران و مسئولان حوزه آسیب های اجتماعی در قبال آسیب ها باید مسئولیت پذیر باشند.

وی افزود: تا کنون موضوعات سخت افزاری مثل ایجاد مراکز مراقبت و ترک اعتیاد در موضوعات معتادان متجاهر و ساماندهی آنها مطرح بوده است  اما باید به برنامه ریزی برای کارفرهنگی وپیشگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز توجه شود.

به گفته سرپرست استانداری تهران؛ اگر هدف پیشگیری ومقابله در آسیب ها، اثر گذاری است باید این اقدامات از پیش‌دبستانی و دبستان آغاز شود  و انجمن اولیاء ومربیان وارد شوند و قدرت" نه "گفتن را برای خود کنترلی به دانش آموزان و کودکان آموزش دهند.

حسن بیگی با بیان اینکه دانش آموزان و دانشجویان در سیستم آموزشی امانت ما هستند ادامه داد: اجتماعی کردن مبارزه با آسیب های اجتماعی را در دستور کار قرار دهیم و برای اینکه این اقدامات را وارد خانه ها کنیم ،باید دانشگاه ها فعال شوند، خوابگاه های دانشجویی مراقبت شوند و برای این اقدامات از اساتید مجرب بهره مند شویم. 

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول