اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

همدان

اشتغال استان مدیر با کفایت می‎خواهد

سهم ناچیز همدان از 270 هزار فرصت جدید شغلی!

تفاهمنامه‎‎ای بین وزارت صنعت، معدن و تجارت با سازمان برنامه و بودجه به منظور ایجاد 270 هزار فرصت شغلی در کشور منعقد شده اما همدان سهم بسیار ناچیزی از آن را به خود اختصاص داده است.

سهم ناچیز همدان از 270 هزار فرصت جدید شغلی!

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، چند روز گذشته تفاهمنامه‎ای در راستای ایجاد 270 هزار فرصت شغلی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت با سازمان برنامه و بودجه بسته و در آن مقرر شد اعتباری بالغ بر 21 هزار میلیارد تومان به استان‎ها در راستای ایجاد 270 هزار فرصت شغلی تخصیص یابد.

تکمیل 2 هزار و 66 واحد صنعتی و معدنی با 60 درصد پیشرفت فیزیکی و ایجاد بیش از 130 هزار فرصت شغلی از جمله برنامه‎های مورد تأکید این برنامه است.

بازسازی و نوسازی 165 هزار فرصت شغلی واحدهای صنعتی و ‌معدنی و صنوف که زیر ظرفیت مشغول به کار هستند نیز از دیگر محورهای این تفاهم‎نامه به شمار می‎رود که با اختصاص بخشی از 21 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده، زمینه ایجاد اشتغال برای 52 هزار نفر فراهم خواهد شد.

تأمین سرمایه درگردش برای واحدهای صنعتی و معدنی که بیش از 87 هزار فرصت شغلی برای کشور به همراه خواهد داشت از دیگر برنامه‎های این تفاهم‎نامه خواهد بود.

برنامه چهارم نیز به اختصاص تسهیلاتی از محل کمک‎های فنی و اعتباری برای توسعه خوشه‎های صنعتی اشاره دارد که فرصت‎های شغلی دیگری نیز برای صنایع به همراه خواهد داشت.

و اما در این میان طبق نمودار منتشر شده در سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت، به لطف برخی مدیران ضعیف استان در راستای سهم استان از فضای شغلی اختصاص داده شده به استان‎ها، همدان در رتبه 24 کشوری با درصدی معادل 1.4 درصد قرار می‎گیرد که این لطف را مدیون رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان و همچنین مدیرکل اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی همدان است که در آخرین اظهار نظر خود آمار بیکاری استان همدان را 6.5 درصد اعلام می‎کند و مژده رتبه نخست آمار اشتغال را در کشور می‎دهد که منجر به کاهش سهم استان همدان در چهار محور ذکر شده است!

چندی پیش نیز حمیدرضا حاجی‎بابایی، نماینده مردم همدان در مجلس از خسارت 13 هزار میلیارد تومانی ناشی از آمارسازی این مدیران به اعتبارات استان سخن به میان آورده بود.

حال سؤال این است که چه کسی و چه نهادی مسوول نظارت بر عملکرد این مدیران است که استان همدان را محلی برای پر کردن رزومه مدیریتی خود می‎دانند؟ مدیرانی که برای پرکردن رزومه خود همدان را محلی برای آزمون و خطای خود قرار داده‌اند، تا چه زمانی می‌خواهند استان را جولانگاه بی‌تدبیری‌های خود کنند؟

مگر به غیر این است که تاوان این آمارهای گل و بلبل را مردم و جوانان بیکار استان همدان باید بدهند، آیا تنها مدیر شدن و مدیر ماندن این افراد، هدف از هزاران میلیارد وام ‎اشتغالزایی است؟!

استاندار سابق همت خود را بر ایجاد اشتغال و رونق تولید گمارده بود و چه خون دل‎ها از این دسته مدیران خورد، ولی به دلیل برخی ملاحظات سیاسی گویا با ناامیدی جور ناتوانی این مدیران را خود می‎کشید!

با آغاز کار سیدسعید شاهرخی از رفتار و سخنانش چنین برمی‎آید که بر سر منافع مردم و استان با مدیران ضعیف و بی‎تدبیر تعارفی ندارد.

امید است استاندار محترم پس از بررسی کارشناسی خود نسبت به برخی مدیران تصمیم عاجل لحاظ کند و از ظرفیت رسانه‎های طیف‎های مختلف برای شناخت نقاط قوت و ضعف مدیران خود بهره ببرد.

بی‎شک نظرات و انتقادات دلسوزانه در مسیر توسعه استان چراغی خواهد بود برای مسیر توسعه‎ای که شاهرخی وعده آن را به مردم فهیم و قدردان همدان داده است.

از استاندار جدید انتظار می‎رود با نظارت و دقت عمل و واقع‎نگری بیشتری به دور از شعارگرایی به مسئله اشتغال، از افراد متعهد و متخصص و کاربلد و دلسوز در این پست‎ها استفاده کند، تا شاید خونی تازه به اشتغال مریض استان جاری شود.

انتهای پیام/ 3140/ 40

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول