اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

گلستان

شهدای دی‌ماه استان گلستان 4/

شهیدی که سنگر علم را رها کرد

برای ادامه تحصیل قصد عزیمت به کشورهای خارجی را داشتند که با آغاز فعالیت‌های انقلابی ایشان و آغاز جنگ تحمیلی و به فرمان حضرت امام لبیک گفت.

شهیدی که سنگر علم را رها کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید گلستان (پرونده فرهنگی شهدا)، «شهید علیرضا نقدی‌پور»، سی‌ام مرداد1339،در شهرستان گالیکش به دنیا آمد. پدرش «عیسی»، کشاورز بود و مادرش «فاطمه»، نام داشت.

تا پایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت، عضو جهاد سازندگی بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. سوم آبان 1359، در محور آبادان ماهشهر شهرستان آبادان بر اثر سوختگی و اصابت مواد منفجره به تمام بدن، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد. 

در عالم عشق شهادت منتهی شدن به وصل است و این میسر نیست مگر برای کسانی که پرورش‌یافتگان طریقت این مکتب باشند. اکنون هنگام سخن گفتن از حماسه‌آفرینی یکی دیگر از دلاوران سرزمین حماسی ایران است. یکی از این مردان خداجویی که راه مکتب امام حسین (ع) را در پیش گرفت شهید علیرضا نقدی‌پور است که در سال 1339 در شهر زیبای گالیکش از توابع شهرستان مینودشت در خانواده‌ای مذهبی و متدین پا به عرصه گیتی نهاد.
پدرش از افراد مذهبی، معتمد و سرشناس شهر بود و برخلاف دیگر شهدا از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودند.
شهید نقدی‌پور، دوران طفولیت را در دامن پر مهر و محبت مادر گرامیشان سپری کرد و در آن زمان او را طوری تربیت نمود تا هیچگاه از ائمه معصوم خود جدا نباشد و فرزندی صالح را به جامعه تحویل دهد که برای خود و دیگران مایه افتخار و سرافرازی باشند.
با گذشت هفت بهار از سن این عزیز او برای کسب علم و دانش پا به دبستان گذاشت و توانست دوران ابتدایی را در همان شهرش با موفقیت به اتمام برساند و در سال 1353-1352 بود که به شهرستان کلاله رفت و دوران راهنمایی را نیز با موفقیت پشت سر نهاد.
شهید نقدی‌پور، از هوش و استعداد بالقوه‌ای برخوردار بود و تمام درس‌هایش را یعنی اول دبیرستان را در شهرستان گنبدکاووس خواندند و دوم و سوم دبیرستان را در شهر مشهد که آن دوران مصادف بود با آغاز درگیری‌های بین امام و انقلابیون و رژیم پهلوی که شهید علیرضا نیز فعالیت‌هایش را از همان دوران به صورت جدی آغاز کرد.
وقتی که دیپلمش را از مشهد گرفت به خانه بازگشت و شروع به فعالیت‌های انقلابی کرد. از آن جمله آنها چاپ و تکثیر اعلامیه‌های امام در زیرزمین منزلشان به همراه دوستان خود و توزیع اعلامیه‌ها در آن وضعیت خطرناک و نوشتن شعار و شرکت در تظاهرات و درگیری‌های بین انقلابیون و نظام شاهنشاهی و در این راه کمک‌های بی‌شمار و بی‌شائبه‌ای به این انقلاب کردند.
ایشان برای ادامه تحصیل قصد عزیمت به کشورهای خارجی را داشتند که با آغاز فعالیت‌های انقلابی ایشان و آغاز جنگ تحمیلی و به فرمان حضرت امام که فرمودند دست از تحصیل بکشید و سنگرهای علم را رها کنید و به سوی دفاع از میهن و انقلاب و اسلام به پا خیزید، لبیک گفتند.
دل مالامال از عشق به انقلاب و شهادت این شهید ارجمند را وادار کرد تا برای انجام این فریضه مهم الهی و دفاع از مقدسات جمهوری اسلامی و به اهتزاز در آوردن پرچم اسلام در سراسر گیتی و محو و نابودی کفر جهانی خودش را آماده و مهیای کفر و نبرد کند.
گرچه او خود را بیش از اینها آماده شهادت و دفاع از انقلاب اسلامی کرده بود ولی این بار با خیالی و قلبی مطمئن و روحی آزاد پا به عرصه گذارده بود. شهید نقدی پور، به عنوان جهادگر با توجه به تحصیلات و معلومات علمی که داشتند با آغاز جنگ تحمیلی به سرکردگی استکبار جهانی، آمریکای جهان خوار نهادند.

شهید نقدی‌پور، از طریق ارتش در سال 1359 در جاده آبادان در عملیات حصر آبادان در حالی که بی‌سیم‌چی گردان خود بوده است در مورخه سوم آبان 1359، به شهادت می‌رسند و توسط بعثی‌ها به طور دسته‌جمعی به مدت یک سال دفن شده بود.
در مهر ماه سال 1360 با حضور پر شور مردم که احساس لطف و مهربانی و ارادت می‌کردند به شهرستان مینودشت منتقل و از آنجا با تشییع پرشکوهی به شهر گالیکش و در گلزار شهدای گالیکش آرام می‌گیرد.
آری اگر با گوش دل و به دور از هیاهوی غریب و پر زرق و برق مادیات لحظاتی به صدای مرغان مهاجر گوش بسپاریم و به پرهای لغزانشان که گاه رگه‌های سرخ فام در آن دیده می‌شود نظر کنیم و پرواز آن ها را در پهنه لاجوردین آسمان بنگریم، شاید تعلقی را که در هجرت است در یابیم و همین معنا شامه جانمان را به یاد مردانی شگرف و کم‌نظیر عطرآگین سازد که رزم بی‌امان و بذل خون پاکشان بهای گران سنگ سربلندی عزت و امنیت امروزین این سرزمین پاک و خدائی است.
کارنامه حقیقی این پاکبازان عرصه معرفت و پیکار صحیفه‌ای است آمیخته با فضل و رضوان خدا و پوشیده و مستور از ما مهجوران.
« روحش شاد و یادش گرامی‌باد. » 
انتهای پیام/2307/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول