سام مردانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با بیان اینکه کمبود و افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ در بازار شامل پارامترهای متعددی است، گفت: قاچاق دام زنده و افزایش قیمت نهادههای دامی از مهمترین عوامل افزایش قیمت گوشت در ماههای اخیر بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه قیمت مرغ زنده در کشتارگاه با نهاده آزاد 9 هزار و 500 است، خاطرنشان کرد: همچنین قیمت مرغ زنده با نهادههای دولتی 8 هزار 700 تومان است، مرغ گرم در کشتارگاه بین 11 هزار و 500 تومان تا 13 هزار تومان به بازار عرضه میشود.
وی با بیان اینکه افزایش قیمت گوشت مرغ و گوشت قرمز در آینده قابل پیشبینی نیست، گفت: در حال پیگیری تأمین نهادههای دامی برای جلوگیری از افزایش قیمت گوشت در بازار هستیم و همچنین تدابیری مانند هویتگذاری برای جلوگیری قاچاق آن از چهارمحال و بختیاری در حال پیگیری است.
مردانی اضافه کرد: از ابتدای سال 26 هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید شده است که 8 هزار تُن آن مازاد نیاز استان است، جوجهریزی و مرغ آماده کشتار بیش از نیاز استان وجود دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: دامداریها برای خروج دام باید از سازمان جهادکشاورزی استان مجوز اخذ کنند.
انتهای پیام/68026/