اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

مجله نوروزی «به وقت مازرون»

پلومرغ بهشهری

پلومرغ بهشهری جزو غذای محلی ـ مازندرانی است که زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه هست.

پلومرغ بهشهری

خبرگزاری فارس مازندران ضمن تبریک ایام نوروز و فرارسیدن سال جدید اقدام به آماده‌سازی مجله نوروزی با عنوان «به وقت مازِرون» کرده که مناسب هم‌استانی‌های عزیز و مسافران محترمی است که این استان را به‌عنوان مقصد سفرهای نوروزی خود انتخاب می‌کنند.

در این مجله نوروزی شما با نقاط گردشگری بکر مازندران، غذاهای محلی، سوغاتی‌های شمال، مکان‌های اقامتی و... آشنا خواهید شد.

در این مجموعه از مجله نوروزی فارس مازندران با یکی از غذاهای محلی مازندران و نحوه طبخ آن آشنا خواهیم شد. پلومرغ بهشهری جزو غذای محلی - مازندرانی است که زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه هست.

 

 

انتهای پیام/و

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول