خبرگزاری فارس مازندران ضمن تبریک ایام نوروز و فرارسیدن سال جدید اقدام به آمادهسازی مجله نوروزی با عنوان «به وقت مازِرون» کرده که مناسب هماستانیهای عزیز و مسافران محترمی است که این استان را بهعنوان مقصد سفرهای نوروزی خود انتخاب میکنند.
در این مجله نوروزی شما با نقاط گردشگری بکر مازندران، غذاهای محلی، سوغاتیهای شمال، مکانهای اقامتی و... آشنا خواهید شد.
در این مجموعه از مجله نوروزی فارس مازندران با یکی از غذاهای محلی مازندران و نحوه طبخ آن آشنا خواهیم شد. پلومرغ بهشهری جزو غذای محلی - مازندرانی است که زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه هست.
انتهای پیام/و