اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

اخبار راهیان نور

کلنگ یادمان هفت تپه زده شد

کلنگ ساخت یادمان دو شهید گمنام هفت تپه با حضور سردار بابایی فرمانده سپاه کربلای مازندران، سردار شاهچراغی فرمانده سپاه قم، مسؤولان محلی، استانی و عشایر منطقه زده شد.

کلنگ یادمان هفت تپه زده شد

به گزارش خبرگزاری فارس از استان مازندران، محمدرضا الله یاری راوی و پیشکسوت جهاد و شهادت منطقه شلمچه  در جمع خبرنگاران گفت: نقطه آغازین و پایان ۸ سال دفاع مقدس در خاک شلمچه وجه تمایز آن با دیگر نقاط عملیاتی است.

وی با بیان اینکه شلمچه بنا بر فرموده مقام معظم رهبری قطعه‌ای از بهشت و محلی است فرشتگان الهی برخاکش تقرب می‌جویند، اظهار کرد: شلمچه نه تنها با نام شهدا شلمچه شد بلکه نقطه آغازین و پایان ۸ سال دفاع مقدس در خاک شلمچه است.

الله یاری تصریح کرد: راهیان نور حرکتی عظیم بوده که تأثیرگذار است، امروزه ما شاهد این هستیم که دانش‌آموزان و دانشجویان کشور برای بازدید از منطقه عملیاتی حضور پیدا کرده و با این مناطق آشنا می‌شوند.

راوی و پیشکسوت جهاد و شهادت منطقه شلمچه بیان کرد: وظیفه خطیر راویان آشنایی کاروان‌ها با یادمان‌ها و مناطق عملیاتی بوده تا به طور کلی جوانان شهدا و حماسه آنان را بشناسند و ما با تدبیر دفاع ۴۰ ساله که از اول انقلاب شروع و تاکنون ادامه دارد در کنار بسیجیان و جوانان این کشور هستیم.

الله‌یاری با اشاره به اینکه استقبال بسیجیان و جوانان امسال نسبت به سال گذشته از سرزمین نور بیشتر بوده و از ساعت ۷.۵ صبح تا ۱۱ شب این عزیزان با حضور چشمگیر خود از مناطق بازدید می‌کنند، افزود: مطالعه وصیت‌نامه و زندگینامه شهدا باعث آشنایی جوانان با راه و رسم زندگی شهدا شده و بدانند که شهدا چه کسانی بودند که از بین این همه رزمنده گلچین شدند تا با عمل به وصیت نامه شهدا عاقبت به خیر و شهدا شاخه‌ای برای ما در روز قیامت باشند.

وی در ادامه با یادآوری یاد و خاطره شهید مدافع حرم محمد بلباسی گفت: شهید بلباسی از سازمان‌های اردویی راهیان نور مازندران بوده و در جلسات متعددی در کنارشان حضور داشتم، آن چیزی که شهید بلباسی را همانند شهدای دفاع مقدس گلچین کرد اخلاق، رفتار و کردار شهادت‌گونه‌اش بود.

راوی و پیشکسوت جهاد و شهادت منطقه شلمچه با اشاره به اینکه شهدای مدافع حرم کسانی بودند که از دنیای مادی بریده و با خدا معامله کردند، خاطرنشان کرد: شهید بلباسی قبل از شهادت نیز با خدا معامله داشت، فردی با اخلاق و نگاه شهدا بود، مجاهدین راه حق شهدای زنده هستند، شهید بلباسی نه تنها در اردوهای جهادی بلکه در کارهای عام‌المنفعه نیز فعالیت داشتند.

* اجرای چهلمین طرح جهادی بسیج دانشجویی بابل در مناطق محروم

مهدی قاسمی مسؤول دفتر بسیج دانشجویی بابل نیز از اعزام دانشجویان گروه جهادی شهید حسن رجایی‌فر بابل به مناطق محروم سیستان و بلوچستان خبر داد.

وی با بیان اینکه در تاریخ ۱۱ اسفند ماه چهلمین طرح جهادی بسیج دانشجویی بابل کار خود را با نام گروه جهادی شهید حسن رجایی‌فر در استان سیستان و بلوچستان در منطقه مسافر زهی شروع کرده، اظهار کرد: ایجاد و برنامه این طرح با توجه به نیازمندی و استعلام آموزش و پرورش منطقه مربوط به ساخت مدرسه‌ای ۶ کلاسه بوده بنابراین دانشجویان بسیجی شهرستان بابل به خاطر رفع این محرومیت‌زدایی برای دانش آموزان این منطقه که نگاه ویژه رهبری است با شناسایی روستای مسافرزهی، مولاداد بازارو شکن بازار عملیات ساخت را شروع کردند.

مسؤول دفتر بسیج دانشجویی بابل با اشاره به اینکه علاوه بر برآورد داشتن فضای آموزشی یک فضای ورزشی سه منظوره فوتبال، والیبال و بسکتبال نیز از سوی گروه جهادی در نظر گرفته شده، تصریح کرد: در کنار ساخت مدرسه با بررسی و شناسایی این منطقه که فاقد مراکز بهداشتی بوده گروه جهادی با همکاری و همیاری اهالی روستا درمانگاه کوچکی نیز در کنار مدرسه خواهند ساخت.

قاسمی خاطرنشان کرد: گروه اعزامی متشکل از ۴ برادر دانشجو از بابل و دانشجویان دیگر از سایر دانشگاه‌ها در قالب یک تیم دانشجویی ۱۵ تا ۲۰ نفره از مازندران حرکت کرده و ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر فاصله مکانی و زمانی با منطقه در بازه زمانی بیست روزه هزینه بالغ بر ۲۰ میلیون تومان داشته است.

وی با تاکید بر اینکه هزینه گروه جهادی اعزامی کم و به هزینه‌های ساخت اضافه شده، گفت: هزینه نیروهای انسانی با کمک و همیاری اهالی، شورا و دهیاری تامین شده و گروه در دو شفیت صبح ها تا ساعت ۳ عصر با بناهای کاربلد و عصرها با همکاری اهالی محل تا ساعت ۱۱ شب مشغول کار هستند.

مسؤول دفتر بسیج دانشجویی بابل با بیان اینکه امیدواریم با تلاش و همت گروه تا پایان اردیبهشت ۹۸ ساخت طرح‌ها به اتمام برسد، افزود: مجموعه بسیج دانشجویی مازندران، سپاه کربلای استان از فرماندهی تا عوامل اجرایی، بسیج سازندگی استان مازندران، مسؤولین رسانه‌ای ما در سپاه مازندران و در سیستان و بلوچستان مجموعه بسیج دانشجویی، آموزش و پرورش، بخشداری، دهیاری و شورا بسیار همراه و کمک حال گروه جهادی اعزامی بودند.

قاسمی بیان کرد: روستاهای منطقه به علت محرومیت‌هایی که داشته در امر ترابری با مشکلات زیادی روبه رو بودیم اما با همت و همکاری یکی از خیرین که خودرو کامیون خود را در اختیار ما قرار داده توانستیم در جابه‌جایی مصالح راحت‌تر اقدام کنیم.

وی با اشاره به اینکه همکاری و همیاری اهالی و سایر نهادها باعث شد تا فندانسیون کار چیده، ستون‌ها و پی انجام، مصالح خریداری و منتظر رسیدن گراویل‌ها بوده تا پی ساختمان پر و دیوار چینی‌ها شروع شود، افزود: دانشجویان اعزامی از دانشگاه طبری بابل در مقطع کارشناسی ارشد عمران بوده و با اداره نوسازی مدارس هماهنگ و نقشه‌ها با تایید این نهاد در حال انجام است.

 مسؤول دفتر بسیج دانشجویی بابلخاطرنشان کرد: روستای مسافر زهی بالغ بر ۱۹۵ خانوار و حدود هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت داشته و دانش آموزان در حال حاضر در ۲ کلاس در روستا که بالغ بر ۱۲۰ دختر و پسر در ۶ مقطع ابتدایی بوده، مشغول تحصیل هستند.

قاسمی یادآور شد: محرومیت این مناطق می‌طلبد تا گروه های جهادی در سراسر کشور با برآورد هزینه‌های مالی و فکر خود در این مناطق کار کنند تا این مناطق دارای محرومیت نباشد.

* ساخت یادمان شهدای گمنام در منطقه  هفت‌تپه

سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران نیز از کلنگ‌زنی ساخت یادمان دو شهید گمنام در منطقه هفت تپه خبر داد.

وی گفت: سال گذشته و اوایل سال جاری دو شهید گمنام در هفت تپه خاکسپاری شد و امسال کلنگ ساخت یادمان دو شهید گمنام با حضور سردار بابایی فرمانده سپاه کربلای مازندران، سردار شاهچراغی فرمانده سپاه قم، مسؤولان محلی، استانی و عشایر منطقه زده شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تصریح کرد: یادمان دو شهید گمنام توسط جهاد سازندگی، جهاد کشاورزی مازندران به همت و همکاری استانداری و سازمان برنامه و بودجه، سپاه کربلا و حفظ آثار ونشر ارزش‌های دفاع مقدس ساخته می‌شود.

ملکی در ادامه یادآور شد: با کمک سپاه کربلا و مسؤولین استان حسینیه‌ای در کنار یادمان شهدا ایجاد شده تا در مواقع اعزام، کاروان‌ها به راحتی از محل بازدید و به زیارت دو شهید گمنام بروند.

وی با اشاره به اینکه هفت تپه منطقه عمومی شوش خوزستان محل آموزش و پشتیبانی لشکر ویژه ۲۵ کربلا در زمان ۸ سال دفاع مقدس بوده، اظهار کرد: سال‌ها رزمندگان مازندرانی و فرماندهان در این مکان مستقر و کار می‌کردند و بعد از دفاع مقدس هفت تپه تخلیه و با کمک‌های مالی مردم مازندران سنگرهای هفت تپه، پشتیبانی، آشپزخانه، حمام، محل گردان‌ها و مهندسی و ستاد بازسازی شد.

 مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران خاطرنشان کرد: طی چند سال اخیر با همت مسؤولین لشکر ۲۵ کربلا، سپاه کربلا،  حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و درخواست و مطالبه پیشکسوتان دفاع مقدس منطقه احیا و امروزه کاروان‌های راهیان نور از مازندارن، گلستان، گیلان و سایر استان‌ها برای بازدید از منطقه در محل پشتیبانی لشکر حضور پیدا می‌کنند.

ملکی با بیان اینکه مراسم ویژه سالگرد شهدای گمنام برای اول فروردین با حضور پیشکسوتان و راهیان نور در منطقه هفت تپه برگزار می‌شود، افزود: سپاه کربلا و بنیاد حفظ آثار با دعوت و اعزام خانواده‌های شهدا در کاروان‌های راهیان نور خواستار حضور و بازدید این خانواده‌ها از محل شهادت فرزندان، همسران و برادران بودند.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه ما مازندرانی‌ها احیا هفت تپه بوده، بیان کرد: شهرستان‌های مازندران، گلستان و گیلان با نام‌گذاری میدانی به نام هفت تپه باعث شوند تا جوانان و نوجوانان منطقه را شناخته و بگوییم هفت تپه منطقه‌ای در خوزستان بوده که قدمگاه شهدا با ۱۴۳ شهید که ۶۶ نفر از شهدا مازندرانی هستند.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران گفت: همه مسؤولین، رزمندگان، پیشکسوتان، خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان وظیفه داریم خادمی راه فرهنگ ایثار و شهادت را کرده تا منتقل به نسل‌های آینده شود.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول