به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین پور، گفت: اکیپهای نظارت بهداشتی این شبکه بهصورت شبانهروزی فعالیت داشته تا بتوانند امنیت و سلامت غذایی مصرفکنندگان این محصولات را تأمین و تضمین کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان افزود: لاشه گاو به وزن حدود 420 کیلوگرم به دلیل پرخونی لاشه و وجود علایم تزریق دارو، باید ضبط و معدوم می شد.
وی ادامه داد: هنگام خرید گوشت قرمز، باید به برچسب و مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام کشتار شده، توجه شود، بر روی این برچسب نام کشتارگاه، نوع لاشه، تاریخ کشتار، کد حلال و بهداشتی، بهترین زمان مصرف و شرایط نگهداری، ازجمله مواردی است که درج شده است.
حسینپور عنوان کرد: هنگام تهیه مرغ گرم و منجمد یا آلایش خوراکی آن، به کیفیت بستهبندی و سالم بودن آن، تاریخ تولید و بهترین زمان مصرف محصول، کد بهداشتی دامپزشکی، لوگوی سازمان دامپزشکی و همچنین، محل نگهداری محصول که باید طبق شرایط مندرج روی محصول باشد، توجه شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان بیان داشت: جمع کل فرآوردههای خام دامی ضبط شده حدود 450 کیلوگرم بود که در حضور نماینده شهرداری لردگان، نماینده دادستان و نماینده شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان، در کوره لاشهسوز کشتارگاه دام شهر لردگان، معدوم شد.
انتهای پیام/68020/م