اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

دادگاه انگلیس، آسانژ را به ۵۰ هفته زندان محکوم کرد

دادگاهی در انگلیس، بنیانگذار ویکی‌لیکس را به دلیل نقض شرایط وثیقه به تحمل ۵۰ هفته حبس محکوم کرد و البته احتمال تحویل وی به آمریکا وجود دارد.

دادگاه انگلیس، آسانژ را به ۵۰ هفته زندان محکوم کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،‌ دادگاهی در انگلیس، «جولیان آسانژ» بنیانگذار ویکی‌لیکس را به جرم نقض شرایط وثیقه، به تحمل 50 هفته حبس محکوم کرد.

طبق گزارش شبکه راشاتودی، این حکم مربوط به انگلیس است و احتمال دارد که بنیانگذار ویکی‌لیکس به آمریکا تحویل داده شود.

شبکه روسی راشاتودی در این خصوص گزارش کرد، احتمال تشکیل یک جلسه دادگاه در خصوص تصمیم‌گیری درباره استرداد آسانژ به آمریکا وجود دارد.

واشنگتن، بنیانگذار ویکی‌لیکس را به نفوذ غیرقانونی به رایانه‌های دولتی و انتشار اسناد محرمانه متهم کرده است.

طبق این گزارش،  دادگاه «ساوثوارک کراون» در لندن، امروز (چهارشنبه) آسانژ را به دلیل «نقض شرایط وثیقه»، مجرم دانست و به 50 هفته زندان محکوم کرد.

پلیس انگلیس 11 آوریل سال جاری میلادی، اعلام کرد پس از خروج آسانژ از سفارت اکوادور در لندن، او را بازداشت کرده است.

در بیانیه پلیس انگلیس عنوان شده بود که این بازداشت بر اساس حکم سال ۲۰۱۲ دادگاه عالی انگلیس و پس از آن صورت گرفته که دولت اکوادور وضعیت پناهندگی آسانژ را رد کرده و از پلیس انگلیس خواسته برای بازداشت او به سفارت برود.

آسانژ که در سال ۲۰۰۶ سایت ویکی لیکس را تأسیس کرد، در سال ۲۰۱۰ با انتشار تصاویر و ویدئوهای کشتار غیرنظامیان توسط ارتش آمریکا در عراق و افغانستان مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت. اندکی بعد دولت آمریکا علیه سایت ویکی‌لیکس تحقیقات جنایی را آغاز کرد و از متحدان خود خواست به این تحقیقات کمک کنند. اندکی بعد دولت سوئد آسانژ را به «تجاوز جنسی» به یک زن متهم و علیه او حکم بازداشت در سرتاسر جهان صادر کرد.(جزئیات بیشتر)

آسانژ با رد این اتهام و بیان اینکه ادعای سوئد انگیزه‌های سیاسی دارد و هدف از آن خاموش کردن ویکی لیکس است، در سال ۲۰۱۲ به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شد.

در سال‌های گذشته با وجود پناهندگی آسانژ به سفارت اکوادور، سایت ویکی لیکس به انتشار اسناد طبقه‌بندی‌شده کشورهای مختلف از جمله آمریکا و انگلیس ادامه داده و به همین دلیل واشنگتن و لندن اکوادور را به شدت تحت فشار قرار داده بودند تا به وضعیت پناهندگی او پایان دهد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول