اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

شهید صیاد شیرازی محور وصل بود و جلوی هر فرصت‌طلبی را می‌گرفت

مدیرکل بنیاد آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: در مواقعی که دشمن می‌خواست بین ما تفرقه بیافتد اما شهید صیاد شیرازی محور وصل بود و جلوی هر فرصت‌طلبی را می‌گرفت.

شهید صیاد شیرازی محور وصل بود و جلوی هر فرصت‌طلبی را می‌گرفت

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محسن مومنی شریف امشب در مراسم خوانش کتاب «در کمین گل سرخ» که در تالار آفتاب ولایت برگزار شد، گفت: از ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی این است که اگر کسی برای او کاری کند بی‌جواب نمی‌گذارند.

رئیس حوزه هنری کشور افزود: بعد از شهادت این شهید بزرگوار خدمت خانواده ایشان رسیدم، پدر شهید بیمار شده بودند و مادرشان انتظار کمک داشتند، اورژانس را خبر کردیم و به این پدر شهید صیاد کمک کردیم.

وی ادامه داد: در آن زمان شرایط سیاسی کشور بسیار بد بود، شهید صیاد شیرازی را در خواب دیدم، خیلی به من لطف کرد و در زمان غذا برای من برنج کشید و در ظرف غذای ایشان همسفره شدم، به ایشان گفتم نگران شرایط سیاسی هستم، شهید به من گفتند نگران نباشید این مورچه‌ها می‌آیند و می‌روند.

شهید صیاد شیرازی محور وصل بود و جلوی هر فرصت‌طلبی را می‌گرفت

مدیرکل بنیاد آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در ادامه گفت: شهید صیاد شیرازی در طول زندگی‌اش به‌گونه‌ای زندگی کرد که همه می‌گفتند صیاد از آن ما است و بسیجیان او را یک بسیجی و سپاهیان او را سپاهی می‌دانستند.

سردار حسینعلی یوسف علیزاده با بیان اینکه در مواقعی که دشمن می‌خواست بین ما تفرقه بیافتد اما شهید صیاد شیرازی محور وصل بود و جلوی هر فرصت‌طلبی را می‌گرفت، افزود: عملیات الی بیت المقدس از زمره عملیات‌های افتخارآمیز و یاری‌دهنده انقلاب است و ما می‌توانیم با تکیه بر این توانمندی‌ها گام دوم انقلاب را با اقتدار به‌پیش ببریم.

وی با بیان خاطره‌ای از شهید صیاد شیرازی بیان کرد: این شهید بزرگوار آن قدر دقیق و منظم وارد کار شده بودند که اجازه نمی‌دادند چیزی جا به‌جا شود، ایشان اجازه نمی‌داد غلو و اغراقی در گزارش‌ها به محضر رهبری برسد و برای همین امین رهبر شده بود.

باید این کتاب در سبک و روش زندگی ما تأثیرگذار باشد

در ادامه این برنامه مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه باید تهیه و نشر کتاب‌هایی متناسب با تأکیدات معصومان(ع) در دستور کار قرار گیرد، گفت: حضور راوی به‌درک کلیات کتاب توسط مخاطب کمک می‌کند، مخاطب در صورت درک بهتر از خوانش کتاب، برای خواندن کتاب‌های بیشتر تشنه‌تر می‌شود و این کار در حال حاضر مورد توجه قرار گرفته است.

علی اکبر سبزیان خاطرنشان کرد: 21 فروردین ماه سال جاری نوشته مقام معظم رهبری در مورد کتاب «در کمین گل سرخ» رونمایی شده است، امروز نیز این کتاب یکی از بهترین کتاب‌ها برای الگو قرار دادن در زندگی است.

وی تصریح کرد: بسیاری از فرمول‌های موجود در این کتاب مانند صبر، مقاومت، ایستادگی و نظایر این موارد لازمه وجود زندگی بهتر هر انسانی است.

مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی افزود: باید این کتاب در سبک و روش زندگی ما تأثیرگذار باشد، شهدای دفاع مقدس به‌ویژه شهید احمد کاظمی، احمد متوسلیان و سایر شهدای منشأ اثر هستند.

در ادامه مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: شهید صیاد شیرازی در بحبوحه انقلاب اسلامی حضور داشت، وی در دوران دفاع مقدس در سنگر تعلیم و تعلم به‌عنوان معلم انقلابی درخشیده است و از سال‌ها پیش تاکنون هنوز نام وی از یادها فراموش نشده است.

عباس فرازی‌نیا بیان کرد: در سال 64 شهید صیاد شیرازی جرقه‌های حضور در جبهه را در من ایجاد کرد، در آن زمان صیاد شیرازی به‌عنوان سرهنگ، دوره‌های آموزشی برگزار کرده بود و به افراد در حوزه‌های مختلف آموزش‌ می‌داد، من آن موقع سن کمی داشتم.

وی بیان کرد: شهید صیاد شیرازی با پی بردن به تصمیمم گفت کسی که خدا را دارد از تمامی آزمون‌های الهی سرافراز بیرون می‌آید.

مدیر ارتباطات حوزوی و امور فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: حدود 7 روز پس از عملیات مرصاد، شهید صیاد شیرازی را در جمع فرماندهان نظامی دیدم، خود را به وی معرفی کردم و حضورم در جبهه را به اطلاع او رساندم.

فرازی‌نیا خاطرنشان کرد: شهید صیاد شیرازی به‌دلیل دارا بودن ویژگی صلح و دوستی، «صیاد دل‌ها» شد، وی در هر زمان حتی در زمان تصمیم‌گیری برای جنگ نیز نماز را در اول وقت به‌جا می‌آورد.

وی یادآور شد: این شهید بزرگوار با وجود مردانگی و سرسختی خود، شب‌ها اشک می‌ریخت و با خدای خود صحبت می‌کرد، از دیگر ویژگی‌های وی می‌توان به انس با عرفا اشاره کرد و با وجود دلتنگی برای خانواده خویش، به دیدار آیت‌الله وهاب‌الدینی می‌رفت.

نتوانستیم تصور ایثار و از خود گذشتگی جنگ را نشان دهیم

رئیس هیأت مدیره انجمن خیرین کتابخانه‌ساز در ادامه این برنامه گفت: از شهید صیاد شیرازی گفتن کار ساده‌ای نیست، کار صیاد در دفاع آنقدری اهمیتی نداشت که در اتصال سپاه و ارتش با اهمیت بود.

محمدحسین روشنک بیان کرد: منظور این نیست که نقش صیاد در دفاع کم رنگ بود، بلکه نقش او در اتحاد و اتصال بین سپاه و ارتش آنقدر پررنگ است که اگر امروز این اتحاد وجود دارد از تلاش‌ها و نقش بی‌بدیل و بی‌نظیر او است.

وی اظهار کرد: ما در بین سپاهی‌ها سپاهی بسیجی داریم، در بین ارتشی‌ها هم ارتشی بسیجی داریم و صیاد در رأس ارتشی‌های بسیجی بود.

رئیس هیأت مدیره انجمن خیرین کتابخانه‌ساز درباره کتاب «در کمین گل سرخ» گفت: باید بگویم از روانی متن لذت بردم، امروزه نویسنده‌هایی که از جنگ و جبهه می‌نویسند، کارشان کمتر از فردوسی نیست.

روشنک متذکر شد: ما نتوانستیم تصور ایثار و از خود گذشتگی جنگ را نشان دهیم، صدا‌وسیما، رسانه‌ها و مطبوعات ما نتوانستند به‌خوبی جنگ را بیان کنند.

وی با انتقاد از تولیدات دفاع مقدس خاطرنشان کرد: تولیدات ما تنها بخشی از واقعیت است و فیلم‌هایی که ساختند هم خوب نیست، اگر راست می‌گویند کتاب را فیلم کنند.

در پایان این برنامه از پوستر نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی رونمایی شد، همچنین از نویسنده کتاب محسن مومنی شریف و خواهر شهید صیاد شیرازی تقدیر شد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۱

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول