اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سمنان

فارس من| برنامه‌های سمنان در حوزه نشاط اجتماعی تشریح شد

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان، برنامه‌های این استان را در حوزه نشاط اجتماعی در بخش‌های مختلف تشریح کرد.

فارس من| برنامه‌های سمنان در حوزه نشاط اجتماعی تشریح شد

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، شماری از مردم در سامانه «فارس من» که مطالبات و مشکلات مردمی را در سراسر کشور پیگیری می‌کند، پرسشی با عنوان «سند نشاط اجتماعی سمنان چی شد؟» مطرح کرده‌اند.

آن‌ها با انتشار مطالبه‌ای در سامانه «فارس من» خطاب به مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان تصریح کردند که «در کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی استان سمنان فرمودید که سند نشاط اجتماعی استان تدوین خواهد شد و تشکیل کمیته پیگیری شهرستانی به فرمانداران توصیه و تأکید شده است؛ شاید که حال مردم خوش شود.

نمود این نشاط در یک روز تبلور می‌یابد. روزی که می‌تواند روز مردم استان باشد. صدای مردم شهر در خصوص تصویب روز سمنان را شنیدید؟ چه اقدامی انجام شد؟ همبستگی و همدلی مردم به گوش شما رسید؟ با بی‌توجهی به خواست مردم نشاط اجتماعی چگونه اتفاق می‌افتد؟

به دنبال نشاط اجتماعی هستیم یا تنها به دنبال ارائه آمار به مسؤولان ملی؟ نشاط اجتماعی یعنی به این حرکت خودجوش بها دهیم. نشاط اجتماعی یعنی اینکه همراه مردم باشیم»؛ خبرگزاری فارس استان سمنان به بررسی موضوع پرداخته است.

هنوز به اشتراک نظر نرسیده‌ایم

امیر بینایی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان در این‌باره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار کرد: سال 98 باید سال امید و نشاط برای رفع مشکلات مردم و رونق تولید باشد.

وی با اشاره به اینکه واژه نشاط یک مفهوم کلی است که متأسفانه در ادبیات اولیه هم درباره آن به اشتراک نظر نرسیده‌ایم، افزود: ازجمله مؤلفه‌های افزایش نشاط، امیدآفرینی است و تا مادامی‌که در جلسات، تریبون‌ها، رسانه‌ها و ... به یأس و ناامیدی، اوضاع خراب کشور، عملکرد ضعیف دولت، آمار غیرعلمی آسیب‌های اجتماعی و ... دامن زده می‌شود و به‌نوعی آینده‌ای مبهم را ترسیم می‌کنیم، قطعاً نباید از این جامعه و مردم آن توقع نشاط داشته باشیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان اضافه کرد: نقد منصفانه امری ضروری است که باید به مراجع امر و مصادر امور گوشزد شود.

بینایی خبرهای ناخوشایند، بداخلاقی‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را که هر روزه از رسانه‌های مختلف به گوش مردم می‌رسد، سمی مهلک برای نشاط مردم دانست و افزود: همه ما موظف هستیم تا سرمایه اجتماعی را حفظ و اعتماد عمومی را بازسازی کنیم و این، مگر با همدلی و هم‌زبانی ممکن نیست.

وی خاطرنشان کرد: نشاط اجتماعی یک واژه پرمغز و پرمعناست که در تمام امور به آن نیازمندیم؛ در کمک به سیل‌زدگان، حضور در انتخابات و راهپیمایی‌ها، رونق تولید و گردشگری، ارتقای سطح یادگیری در دانشگاه و مدرسه و ... باید به این امر توجه کرد.

توسعه؛ نیازمند نشاط

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان گفت: برای توسعه نیازمند نشاط هستیم و جامعه مضطرب، نگران، خمود و ... نمی‌تواند توسعه‌یافته باشد.

بینایی با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم مذهبی هم نشاط‌آفرین بوده و موجب حس خوب درونی می‌شود، افزود: حضور مردم به‌ویژه جوانان در برگزاری اعیاد اسلامی، توزیع گل و شیرینی، نذری دادن‌های ماه‌های محرم و رمضان، مشارکت خودجوش مردم در دسته‌های عزاداری و شب‌های احیا همه باعث هیجان اجتماعی می‌شود که رضایت از زندگی را افزایش می‌دهد.

وی بیان کرد: از مصادیق بارز نشاط، ارتقای سطح پویایی و مشارکت مردم در انجام امور و برنامه‌هاست و افزایش 100 درصدی تشکل‌های مردم‌نهاد از سال 95 که با تلاش و همت همکاران زحمتکش و خدوم فرمانداری‌ها و کارشناسان دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان اتفاق افتاده، مؤید این موضوع است که اعتماد مردم برای کمک به دولت بیشتر شده و این به معنای حس خوب درونی و نشاط است.

برگزاری هفته‌های فرهنگی

بینایی برگزاری هفته‌های فرهنگی و روزهای متعلق به هر شهر را ازجمله برنامه‌های نشاط اجتماعی اعلام کرد و افزود: نام‌گذاری روزهای متعلق به هر شهر با پیگیری فرمانداری‌ها با عقل جمعی و توافق نخبگان و طرح و تصویب در شورای فرهنگ عمومی هر شهرستان امکان‌پذیر است؛ انحصارطلبی و جزیره‌ای عمل کردن در این زمینه به وحدت و همدلی آسیب جدی وارد می‌کند.

وی دغدغه جدی استاندار سمنان و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان را افزایش نشاط دانست و افزود: ازجمله برنامه‌های سال 98 که مقدمات آن در سال قبل فراهم شده، اجرای برنامه نشاط اجتماعی شهرستانی مبتنی بر فرهنگ، آداب و سنن و اقلیم منطقه‌ای و اجرای برنامه نشاط اجتماعی دانش‌آموزی با محوریت دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌های آن‌هاست.

برگزاری جشنواره‌های شهروند برتر

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان ادامه داد: برگزاری بازی‌های بومی محلی با رویکرد حفظ مواریث فرهنگی، برگزاری جشنواره‌های شهروند برتر با رویکرد معرفی انسان‌های خوب (پاکبان، نانوا، پزشک، پرستار و ....) و تشکیل باشگاه افسران امید و نشاط نیز در سمنان پیگیری می‌شود.

بینایی افزود: سفیران حقوق شهروندی در مدارس و دانشگاه‌ها، اجرای برنامه‌های متنوع توسط دستگاه‌های اجرایی ویژه کارکنان بر اساس تقویم زمان‌بندی‌شده و ... در دستور کار است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها، سال 98 سال شور و شعور و هیجان اجتماعی برای ساختن محیطی امن و آرام و درخور شأن مردم خوب و قدرشناس سمنان برای افزایش زایش و تولید و خلق آثار مؤثر و مولد باشد.

انتهای پیام/2249/م/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول