اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی

94 درصد اشتغال ایجاد شده با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید ماندگار شد

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: 94 درصد از اشتغالی که به واسطه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی صندوق امید ایجاد شده پایدار مانده و ماندگار شدند.

94 درصد اشتغال ایجاد شده با تسهیلات صندوق کارآفرینی امید ماندگار شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اصغر نورالله‌زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید امروز در حاشیه جلسه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در وزارت کار در جمع خبرنگاران اعلام کرد: نزدیک 15 درصد از تسهیلات این صندوق برای مشاغل خانگی به مبلغ 1500 میلیارد تومان پرداخت شده است که حدود 200 میلیارد تومان تاکنون به این مشاغل پرداخت شده است.

وی افزود: متوسط سرانه وام برای هر شغل خانگی 20 میلیون تومان است که تاکنون حدود 10 هزار شغل از طریق تسهیلات مشاغل خانگی ایجاد شده است.

به گفته وی سال گذشته در حوزه مشاغل روستایی و عشایری حدود 23 هزار و 500 طرح مورد حمایت قرار گرفت که 1100 میلیارد تومان برای آنها تسهیلات پرداخت شد و 67 هزار فرصت شغلی در روستاها و عشایر ایجاد و یا تثبیت شده است.

* تسهیلات مشاغل خانگی را با GPS رصد می‌کنیم

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: پرداخت تسهیلات برای مشاغل خانگی مرتب رصد می‌شود و از طریق دستگاه‌های جی‌پی اس مرتب قابل ردیابی و رصد است و تاکنون 94 درصد مشاغل ایجاد شده با تسهیلات مشاغل خانگی ماندگار شده و تنها 6 درصد از آنها تعطیل شده و یا اجرا نشده‌اند.

نورالله‌زاده گفت: سال گذشته حدود 200 میلیارد تومان تسهیلات برای کسب و کارهای خانگی پرداخت شد که از این محل 10 هزار نفر شاغل شدند که در زمینه صنایع روستایی، صنایع دستی، فرش، گلیم، و سایر مشاغل خانگی بوده است. 

به گفته وی امسال هم پرداخت برای مشاغل خانگی روستایی مانند بوم‌گردی انجام می‌شود که افرادی در کنار محل اقامت خود فضایی برای پذیرش گردشگران فراهم می‌کنند.

* 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی روستایی پرداخت می‌شود

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: امسال برای تسهیلات در محیط روستایی 2 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که برای مشاغل خانگی پرداخت خواهد شد.

نورالله‌زاده همچنین در مورد صادرات محصولات تولید شده در مشاغل خانگی گفت: با همکاری وزارت کار و جهاد دانشگاهی تولید محصولات صادرات محور در دستور کار قرار گرفته به گونه‌ای که با محوریت صادرات و ایجاد برند محلی و همچنین حمایت از اپلیکیشن‌ها در فضای مجازی با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بخشی از محصولات این مشاغل صادر می‌شود.

وی  به عنوان نمونه اشاره کرد: تعدادی از جوانان تحصیلکرده دانشگاهی اپلیکیشن‌هایی طراحی کردند که به کشورهای دیگر صادر می‌کنند و از این طریق درآمد خوبی کسب کرده‌اند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت:‌ همچنین در مشاغل خانگی مشاغل جدید مانند مترجمی نیز در نظر گرفته شده است.

به گفته نورالله‌زاده 90 درصد از مخاطبان ایجاد مشاغل خانگی زنان خانه‌دار و سرپرست خانوار هستند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول