اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

ذاکری: نحوه استفاده از ارز 4200 تومانی مانع رونق تولید شده است

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: چرا باید قطعات صنعتی با ارز 4200 تومانی وارد کشور شود در عین حال تولید کننده نیز مواد اولیه خود را با ارز نیمایی وارد کند؟ این موضوع مانع پیش روی تولید است.

ذاکری: نحوه استفاده از ارز  4200 تومانی مانع رونق تولید شده است

جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به موانع پیش روی تولید در کشور گفت: یکی از نقاط ضعف در سیستم مدیریتی وزارت صنعت، معدن و تجارت مقوله ارز دولتی است به طوری که قطعات صنعتی اکنون با ارز 4200 تومانی وارد کشور می شود اما تولید کننده صنعتی باید مواد اولیه محصول خود را با ارز نیمایی خریداری کرده و وارد کشور کند.

وی افزود: وجود ارز 4200 تومانی و ارز نیمایی از موانع پیش روی تولید هستند که باعث می‌شود خیلی از صنایع تولیدی تعطیل شوند یا تولیدات آنها کاهش یافته و کیفیت محصولاتشان پایین بیاید.

ذاکری تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید با برنامه ریزی و ساماندهی موانع پیش روی تولید به رونق کار صنایع شتاب دهد، تامین مواد اولیه برای تولیدکنندگان واقعی و ایجاد بازار توزیع محصولات و همچنین استفاده داخلی در نهادها می تواند نقش محوری در رونق تولید داشته باشد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: هر چقدر به صنایع مختلف داخلی در افزایش کیفیت و تولید کمک شود بدون شک ارز کمتری از کشور خارج خواهد شد.

وی افزود: دانشگاه‌ها وظیفه دارند با تعامل با صنایع با استفاده از پتانسیل علمی و نیروی تخصصی که دارند در قالب تفاهم نامه به رونق تولید داخلی کمک کنند و موانع بر سر راه تولید را رفع کنند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول