اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

کیفیت پایین نان از عوامل مراجعه کهگیلویه و بویراحمدی‌ها به متخصصین گوارش

این روزها از هر کسی بپرسی کیفیت پایین نان را عامل مراجعه کهگیلویه و بویراحمدی‌ها به متخصصین گوارش می‌داند.

کیفیت پایین نان از عوامل مراجعه کهگیلویه و بویراحمدی‌ها به متخصصین گوارش

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که امروزه مردم در بسیاری از نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهر یاسوج با آن دست و پنجه نرم می‌کنند پخت نان بی‌کیفیت است که موجب گلایه‌مندی مردم شده است.

مردم به شدت از وضعیت کنونی طبخ نان به خصوص در شهر یاسوج گلایه دارند چرا که تعداد نانوایی‌هایی که نان با کیفیت به دست مردم می‌دهند از تعداد انگشتان یک دست در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد کمتر است.

مردم یکی از دلایل وضعیت کنونی را عدم آگاهی نانوایان از طبخ اصولی نام می‌دانند که به دلیل آموزش ندیدن و البته بیشتر از هر چیز عدم نظارت توسط مسؤولان مربوطه وضعیت به چنین جایی رسیده است.

مراجعه بیش از حد مردم به پزشکان متخصص در یاسوج و شیراز به دلیل مشکلات گوارشی یکی از مخاطراتی است که مردم به دلیل طبخ نان بی‌کیفیت با آن روبرو هستند.

در گفت‌وگویی که با برخی از پزشکان متخصص داشتیم از این عامل و سایر الگوهای غلط تغذیه به عنوان عوامل مراجعه بیش از حد مردم استان به پزشکان متخصص گوارش یاد کردند.

به گزارش فارس به همین منظور گزارش جامعی از وضعیت نان در شهر یاسوج و دلایل این وضعیت به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/82009

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول