به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمدفرید سپری شامگاه امروز در هشتمین جلسه کمیته مشورتی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی، اظهار کرد: پروژه ارتقای امنیت غذایی سه سال پیش در 4 استان کشور شروع به کار کرده و هدف آن پایداری تولید و افزایش 25 درصدی عملکرد در اراضی دیم طی پنج سال است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه، پروژه ارتقای امنیت غذایی در سال اول در 700 هکتار از اراضی کردستان به عنوان مزارع نمایشی اجرا شد، تصریح کرد: درسال دوم این سطح به 17 هزار 750 هکتار و درسال سوم به 86 هزارو 500 هکتار که 76 هزار و 400 هکتار آن گندم، 2 هزار و 700هکتار جو و 7 هزار و 400 هکتار نخود رسید.
وی عنوان کرد: در چهارمین سال اجرایی کردن پروژه ارتقای امنیت غذایی در کردستان قرار داریم و برنامه عملیاتی برای اجرای پروژه تا 227 هزار هکتار از اراضی استان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه سالانه حدود 550 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم میرود افزود: درسال آینده و پایانی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی، حدود 55 درصد سطوح گندم استان زیرپوشش این پروژه قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/2330/71