اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

برداشت بیش از 45 هزار تن زیتون از باغات بارده طارم آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به اینکه برداشت زیتون در این شهرستان همه ساله با برداشت زیتون کنسروی از نیمه دوم شهریور ماه آغاز می‌شود، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 45 هزار تن زیتون از باغات بارده این شهرستان برداشت شود.

برداشت بیش از 45 هزار تن زیتون از باغات بارده  طارم آغاز شد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، مجتبی اسکندری از آغاز برداشت زیتون در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: محصول زیتون با سطح زیر کشت 20 هزار و 186 هکتار بالاترین سطح زیر کشت را در بین همه محصولات زراعی و باغی شهرستان به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با بیان اینکه در حال حاضر حدود 15 هزار هکتار از باغات زیتون شهرستان طارم بارده است و مابقی باغات جوان غیربارده را شامل می‌شود، عنوان کرد: این شهرستان با بیش از 20 درصد سطح زیر کشت و سهم 40 درصدی در تولید زیتون کشور، جایگاه نخست را از نظر سطح و تولید زیتون در کشور داراست و بسیاری از تولیدکنندگان برتر زیتون کشور همه ساله از این شهرستان معرفی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برداشت زیتون در شهرستان طارم همه ساله با برداشت زیتون کنسروی از نیمه دوم شهریور ماه آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 45 هزار تن زیتون از باغات بارده این شهرستان برداشت شود.

اسکندری با اشاره به فعالیت 8 هزار و 700 بهره‌بردار زیتون در شهرستان طارم بیان داشت: با توجه به اینکه 70 درصد زیتون طارم به صورت کنسروی برداشت می‌شود، امسال حدود 31 هزار و 500 تن محصول برای فرآوری کنسروی برداشت خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به فعالیت 450 هزار نفرروز در زمینه برداشت زیتون در این شهرستان افزود: طبق برآوردهای انجام گرفته پیش‌بینی می‌شود امسال درآمد ناخالص حاصل از برداشت کنسروی زیتون در شهرستان طارم به 189 میلیارد تومان برسد.  

وی زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون را از جمله ارقام داخلی زیتون مورد کشت در شهرستان طارم برشمرد و تصریح کرد: رقم زرد زیتون با 90 درصد سطح زیر کشت بیش‌ترین سطح را در بین ارقام زیتون این شهرستان دارد و از ارقام خارجی کشت شده در شهرستان نیز می‌توان به کنسروالیا، مانزانیلا، کرونائیکی و آربکین اشاره کرد که به دلیل خصوصیات مطلوبی همچون سازگاری با منطقه و عملکرد بالا در حال گسترش هستند.

اسکندری عنوان کرد: با توجه به عدم استفاده از سموم شیمیایی در زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت محصول زیتون در شهرستان طارم و استفاده اصولی از کودهای شیمیایی، دامی و کمپوست و... محصول تولیدی از نظر باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در حد مجاز و استاندارد قرار داشته و همین موضوع سبب شده زیتون تولیدی این شهرستان طرفداران زیادی در داخل و خارج از کشور داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با بیان اینکه زیتون تولیدی این شهرستان همه ساله به اقصی نقاط کشور از جمله استان‌های گیلان، قزوین، تهران، قم، مرکزی، همدان، تبریز، مازندران و گلستان به صورت کنسرو زیتون ارسال می‌شود، اضافه کرد: همچنین در زمینه صادرات خارج از کشور نیز کشورهای عراق، روسیه، پاکستان و افغانستان بازارهای هدف صادرات زیتون کنسروی طارم به شمار می‌روند.

انتهای پیام/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول