به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، همزمان با روز دامپزشکی طرح ارتقای کیفیت مرغ گوشتی کشور به صورت ویدئوکنفرانس در کشتارگاه مزرعه نمونه شهرستان آققلا افتتاح شد.
این کشتارگاه با ظرفیت یک شیفت کاری حدود 30 هزار قطعه به صورت روزانه گوشت مرغ تولید میکند و روزانه تعداد 120 نفر الی 140 نفر به صورت متمرکز در حال فعالیت هستند.
* طرح مرغ گوشتی تحت 3 گرید مختلف «A+»، «A» و «B» در گلستان عرضه میشود/ 12 کشتارگاه فعال در گلستان وجود دارد
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، با این طرح مرغ گوشتی تحت سه گرید مختلف «A+»، «A» و «B» در استان گلستان عرضه خواهد شد.
در حال حاضر تعداد 12 کشتارگاه فعال در استان گلستان وجود دارد که تعداد هفت کشتارگاههای این استان موفق به دریافت گرید«A» شدند.
کشتارگاههای گریدهای «A» و «A+» به دلیل اینکه کیفیت مرغ بالایی دارند میتوانند به راحتی به کشورهای همسایه صادر شوند و ارزآوری برای کشور داشته باشند.
*طرحهای نایلون آبی و نوار آبی از علائم شناسایی مرغ گوشتی طرح گرید «A» در بازار است
سلامت مرغ گوشتی در گریدهای «A+» و «A» به مراتب بیشتر است و همچنین مدت زمان ماندگاری مرغ گوشتی در این گرید بسیار بالاتر از سایر گریدها است.
علامت شناسایی مرغ گوشتی طرح گرید «A» در بازار به اینگونه است که از طرحهای نایلون آبی و نوار آبی در قسمت پشت مرغ گوشتی استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، در این کشتارگاه مواد داخل مرغ بدون دخالت دست انسان تخلیه و از طریق دستگاه از بدن مرغ خارج میشود.
انتهای پیام/83019