اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

تاسیس اولین مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان خاورمیانه در جزیره کیش

دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش، 17 مهرماه 1398 در زمینه طراحی، استقرار و توسعه نهادها و شرکت های دانش بنیان در برج فناوری کیش، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

تاسیس اولین مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان خاورمیانه در جزیره کیش

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تفاهم نامه دانشگاه علم و صنعت و منطقه آزاد کیش با توجه به برنامه چهارم توسعه دانشگاه و در راستای تحقق شعار نقش آفرینی موثر دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه کارآفرینی دانش بنیان، بین دانشگاه و سازمان منطقه آزاد کیش و پس از شناسایی و ارزیابی مسیرهای هم افزایی دوجانبه با محور طراحی، استقرار و توسعه نهادها و شرکت های دانش بنیان در برج فناوری کیش، توسط جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم وصنعت ایران و غلامحسین مظفری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش به امضا رسید.

 

«تاسیس اولین مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان در سطح خاورمیانه»، «استقرار صندوق خطرپذیر علم و صنعت ایران»، «توسعه زیست بوم کارآفرینی دانش بنیان علم و صنعت ایران در کیش» و «طراحی، استقرار و ارتقاء شبکه ای از شتاب دهنده های ملی و بین المللی با هدف خلق، توسعه، انتقال و تبادل فناوری های مورد نیاز کشور» را می توان از جمله اهداف کلیدی مورد تفاهم طرفین برشمرد.
در این جلسه، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، با توجه به ماموریت و رسالت تعریف شده در برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه، بر نگاه بلند مدت به خلق و توسعه فناوری های مورد نیاز کشور با هدف ایجاد ارزش های علمی، فناوری و نوآوری تاکید کرده و بیان داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران در تلاش است با هم افزایی با دیگر سازمانهای دولتی و خصوصی برای تحقق و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان در جمهوری اسلامی ایران به نحو شایسته ای ایفای نقش نماید. وی با تاکید بر اهمیت موضوعاتی همچون ساختار، سرمایه فکری (منابع انسانی)، راهبرد و نظام حاکم بر دانشگاه های نسل سوم (دانشگاه کارآفرین)؛ چشم انداز حضور دانشگاه علم و صنعت ایران در جزیره کیش در افق 1408 را در قالب یک زیست بوم با عنوان «زیست بوم کارآفرینی دانش بنیان علم و صنعت ایران در کیش»، تشریح و بر توسعه فناوری های مورد نیاز در سرزمین اصلی از طریق منطقه آزاد کیش تاکید کرد.
ذاکری خلق، توسعه و تبادل فناوری های 5G ، انرژی های پاک، خودروهای بدون سرنشین (هوشمند)، شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند، را از جمله فناوری های مورد نیاز کشور در افق 10 ساله پیش رو دانست.
علاوه بر این، برقراری یک کریدور نوآوری و فناوری بین افراد، گروه ها و سازمان های رسمی و غیر رسمی وابسته به دانشگاه با هدف استقرار کسب و کارهای نوپای دانش بنیان علم و صنعت و استقرار مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان- به عنوان یک زیرساخت حمایتی از نهادهای کارآفرینی در برج نوآوری و فناوری کیش- از جمله موارد مورد تاکید طرفین برای تسهیل و توازن رابطه بین تحصیل و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی بود.
لازم به ذکر است با توجه به اهمیت و ضرورت موضوعات تفاهم نامه، پس از امضای تفاهم نامه، مظفری به دعوت رسمی ریاست دانشگاه و در راستای پیگیری اجرایی کردن تفاهم نامه، روز شنبه بیستم مهر ماه بازدیدی از زیرساخت ها و ظرفیت های نرم افزاری و سرمایه های فکری دانشگاه علم و صنعت خواهد داشت.
بنا بر گفته مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش، در حال حاضر ۴۰  شرکت دانش بنیان در مرکز نو آوری کیش، استقرار دارند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول