به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، حسن فخرایی با بیان اینکه توجه به سلامت موادغذایی جامعه همواره از اولویتهای مهم مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بوده است، اظهار داشت: در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ و بر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط، تعداد ۱۵ مرکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی متخلف در آبان ماه سال جاری شناسایی و طی مراحل قانونی تعطیل شدند.
رییس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بوشهر ادامه داد: این صنوف متخلف شامل نانوایی، کیوسک، کبابپزی، نان فانتزی، بستنیفروشی، رستوران، کافه، آشفروشی، بیرونبر و ساندویچفروشی بوده است که پرونده آنها جهت اعمال جریمه و برخورد قانونی لازم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی بیان کرد: عدم استفاده از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، عدم رعایت بهداشت فردی و عمومی موادغذایی، عدم استفاده از دستکش حین کار جهت استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف یادشده بوده است.
فخرایی گفت: با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و در همین ارتباط تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری موادغذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: کسبه و متصدیان صنوف نکات بهداشتی را طبق آییننامه ماده ۱۳ رعایت کنند و با بازرسین بهداشت محیط همکاری بیشتری داشته باشند و در صورت رؤیت موارد تقلب و تخلف بهداشتی با افراد متخلف برخورد جدی میشود.
رییس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بوشهر تأکید کرد: بازرسین و کارشناسان بهداشت محیط در تمام ساعات شبانهروز از مراکز تهیه و توزیع بازدید و آموزش و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
وی یادآور شد: شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/