اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  رسانه

کوهن غول‌های رسانه‌ای آمریکا را «امپریالیسم ایدئولوژیک» نامید/ ارتباطمان را با فیس بوک، یوتیوب و توئیتر قطع کنیم

«ساشا بارون کوهن» کمدین مشهور هالیوودی شبکه‌های اجتماعی را«بزرگ‌ترین ماشین پروپگاندای تاریخ» نامید و روسای «فیس‌بوک» «توئیتر» و «یوتیوب» را پادشاهان دزد فن‌آوری پیشرفته نامید.

کوهن غول‌های رسانه‌ای آمریکا را «امپریالیسم ایدئولوژیک» نامید/ ارتباطمان را با فیس بوک، یوتیوب و توئیتر قطع کنیم

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از ورایتی، «ساشا بارون کوهن» کمدین معروف، این هفته از «اتحادیه ضد افترا و رسوایی» خواستار وضع قوانینی دقیق‌تر بر شرکت‌های اینترنتی شد.

این کمدین مشهور هالیوودی، شبکه‌های اجتماعی را «بزرگ‌ترین ماشین پروپگاندای تاریخ» خواند و روسای «فیس‌بوک» «توئیتر» و «یوتیوب» را پادشاهان دزد فن‌آوری پیشرفته نامید.

کوهن در این مورد می‌گوید: تاکنون کاملا آشکار شده که این شبکه‌های اجتماعی اصلا قابل اعتماد نیستند و نمی‌توانند برای خودشان قانون وضع کنند. و تنها جریمه کردن آن‌ها دردی دوا نمی‌کند چراکه آن‌ها همچنان به تنفرپراکنی و تهمت و تعصب ادامه داده و دامن می‌زنند.

وی افزود: مدیران فیس‌بوک، توئیتر و یوتیوب باید شخصا مسولیت تمام محتواهایشان را بپذیرند چراکه از دخالت در انتخابات گرفته تا نسل‌کشی، در همه امور دخالت می‌کنند و چنانچه مجددا اینچنین موردی صورت گرفت باید به زندان بروند.

این کمدین به راحتی اعتراف کرده بود که گه‌گاه کمدی‌های او بچه‌گانه و گاهی اوقات حتی توهین‌آمیز بوده است و در میان آثار او کارهایی وجود دارد که میزان سطح تعصب مردم را پایین می‌آورد ولی هنگامی که مردم از طریق این شبکه‌‌های اجتماعی حقیقتی را می‌پذیرند، خیلی راحت‌تر دروغ و تنفر واقعی را تشخیص خواهند داد.

او باز در مورد انتشار دروغ بین مردم توسط شبکه‌های اجتماعی مذکور هشدار داد.

کوهن در این مورد افزود: دموکراسی به واقعیاتی مشترک وابسته است که با حضور شبکه‌های اجتماعی در حال رفتن به انزواست. در اینترنت هر چیزی می‌تواند کاملا قانونی و مشروع به نظر برسد.

کوهن، مدیرعامل فیس بوک «مارک زاکربرگ»، مدیرعامل گوگل «ساندار پیچای»، بنیانگذاران سایت آلفابت «سرگئی برین» و «لری پیج»، مدیرعامل یوتیوب «سوزان وایکیکی» و مدیرعامل توییتر «جک دورسی» را به عنوان مسئول گسترش بسیاری از نفرت و تعصبات در اینترنت خواند و آن‌ها را «شش سیلیکون»(اشاره به سیلیکون وَلی کالیفرنیا محل پیداش بزرگ‌ترین سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی و اینترنتی دنیا) نامید و آن را «امپریالیسم ایدئولوژیک» خطاب کرد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول