اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ایلام

هفت خوان رستم برای دست‌یابی به مجوز کسب و کار در ایلام

جوان خالق ایده استارتاپی «بوم‌پز» با گلایه از راه سخت و پر پیچ و خم کسب مجوزهای اشتغال‌زایی و کسب و کار در ایلام می‌گوید.

هفت خوان رستم برای دست‌یابی به مجوز کسب و کار در ایلام

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، رفع موانع اخذ مجوز جهت راه‌اندازی کسب و کار می‌تواند تا حد زیادی به کاهش آمار بیکاری کمک کند، اما متاسفانه پروسه‌های طولانی اداری به یک مشکل اساسی برای افرادی که سعی در راه اندازی کسب و کار دارند تبدیل شده است و بی‌شک ادامه این مشکلات می‌تواند به کاهش رغبت جوانان جهت ورود به فضای کسب و کار بیانجامد.

محمد سجاد صفرپور ۲۶ ساله که فارغ التحصیل رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه ایلام است و در حوزه ایده‌پردازی و استارتاپ‌ها فعالیت دارد، در حال حاضر بنیان‌گذار استارتاپ بوم پز، تهیه و توزیع محصولات بومی محلی در بستر اینترنت و ایجاد اشتغال خانگی برای افراد است در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در ایلام از مشکلاتش جهت اخذ مجوز فعالیت می‌گوید.

بی‌توجهی مسوولان به مشکلات پیشروی کسب مجوز برای اشتغال

این کارآفرین ایلام عنوان می‌کند: با وجود اینکه بیش از سه سال از این استارتاپ می‌گذرد همچنان در پیچ و خم اخذ مجوزها در تلاش است و تاکنون موفق به اخذ مجوز نشده است.

این جوان ایلامی با بیان اینکه هرچند استانداری ایلام تاکید کرده مجوزهای بی‌نام برای استارتاپ‌ها صادر شود اما هنوز هم ما در بروکراسی و کاغذبازی ادارات ماندهایم، اضافه کرد: نه تنها من بلکه سایر کسب و کارها درگیر چنین مشکلاتی هستند و هیچ مسوولی جهت رفع این مشکلات اقدام نمی‌کند.

صفرپور اظهار کرد: ناگفته نماند که تعدادی از مدیران و مسوولانی که با این گونه کسب و کارها و تیم‌های استارتاپی آشنایی دارند همیشه در کنار ما بوده‌اند و از این ایده‌ها حمایت کرده‌اند که جای تقدیر و تشکر دارد.

طولانی بودن فرایند استعلامات

وی خاطرنشان کرد: روند اخذ مجوز فرایندی طولانی است اما برخی از ادارات و سازمان‌ها جهت تسهیل در روند کار تیم‌ها و ورود به بازار در کمترین زمان ممکن مجوزهای لازم را صادر می‌کنند که تعاون کار و راه اجتماعی، اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات، نطام صنفی رایانه و... از این جمله ادارات هستند.

صفرپور به عمده مشکلات اخذ مجوزها اشاره کرد و گفت: اصل مشکل در اخذ مجوزها  فرایند طولانی استعلامات و همچنین مراحل سنگین تایید اولیه و از همه مهم‌تر بانک‌ها و ضمانت‌های بانکی آنان است.

این جوان کارآفرین بیان کرد: زمانی یک فرد هوش و ایده دارد اما پشتوانه مالی و آورده نقدی ندارد باید طرح را اجرا نکند، زیرا باید ابتدا آورده‌ای باشد تا وام اعطا شود.

وی افزود: برای وام‌ها نیز باید وثیقه، سند و ضمانتامه آورد که این موارد برای خیلی‌ها مشکل است و این روند سبب منصرف شدن جوانان بسیاری از اجرای ایده‌ها می‌شود.

بی‌توجهی مسوولان انگیزه‌ام را می‌گیرد

صفرپور با اشاره به اینکه کمک به جوانان نباید تنها در حد یک شعار باشد، تصریح کرد: من تمام وقتم را صرف کارم کرده و تلاش کرده‌ام شغل ایجاد کنم اما روند کنونی و بی‌توجهی و کم لطفی برخی مسوولان سبب بی‌انگیزه شدن فرد می‌شود.

این جوان ایلامی در پایان به ظرفیت‌های بالای استان و لزوم توجه به جوانان و ایده‌های کار آفرین آنان اشاره کرد و گفت: سعی ما بر این است مشاغل خانگی ایجاد کنیم و برای افرادی که نیاز به درآمد دارند اشتغال‌زایی کنیم، ضروری است مسوولان نیز از این امر حمایت کرده و ما را در دست یابی به خواسته هایمان یاری کنند.

انتهای پیام/۹۷۰۸۲۳

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول