اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  تشکل های دانشگاهی

برخی مسئولان در برابر قانون مبارزه با فساد مقاومت می‌کنند

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی با انتقاد از مقاومت برخی مسئولان در برابر قانون مبارزه با فساد گفت: رویکرد ما در چهل سال انقلاب رویکرد پسینی بوده و به دنبال مبارزه و برخورد با فساد پس از اتفاق افتادن آن بودیم.

برخی مسئولان در برابر قانون مبارزه با فساد مقاومت می‌کنند

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، داوود گودرزی رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی و دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در همایشی که مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد، در جمع دانشگاهیان با بیان برخی مشکلات جامعه ایران بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در تفکر امام راحل حضور حداکثری مردم و استفاده از نسخه کامل اسلام ناب دو ویژگی اساسی بودند، در این نسخه عدالت اجتماعی، مبارزه با ظلم و فساد، پرهیز از اشرافیگری مسئولان، آزادی و پیشرفت با تعاریف الهی وجود داشت.

وی با بیان اینکه در طول چهل سال مسئولان در سطوح مختلف مقام اجرا را با مقام اندیشه اشتباه گرفتند، ابراز کرد: در برخی مقاطع مسئولان اجرایی فهم خودشان از آزادی را پیگیری کردند و در مقطع دیگر فهم خودشان از عدالت اجتماعی را دنبال کردند.

* برخی مسئولان در برابر قانون در راه مبارزه با فساد مقاومت می‌کنند

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی با انتقاد از مقاومت مسئولان در برابر قانون در راه مبارزه با فساد افزود: رویکردهای ما در چهل سال انقلاب اشتباه بوده است زیرا رویکرد پسینی داشته‌ایم و به دنبال مبارزه و برخورد با فساد پس از اتفاق افتادن آن بودیم.

 گودرزی راه مبارزه با فساد را رویکرد پیشگیری خواند و عنوان کرد: تجربه به ما ثابت کرد با رویکرد پلیسی و قضایی چیزی حل نمی‌شود و باید جلوی گلوگاه‌های فساد را گرفت.

 وی ادامه داد: یکی از این گلوگاه‌ها عدم شفافیت در جریان یافتن پول، کالا و خدمات و جامعه است که سبب به وجود آمدن رانت می‌شود. مسئله دیگر اشکال در ساختار نهادهای نظارتی مانند دیوان محاسبات و حراست‌هاست. فرآیندهای قضایی هم متأسفانه یا سخت و خشن و بازدارنده نیست به این دلیل هزینه فساد پایین است.

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در پایان با تأکید بر کم شدن نقش افراد و کاغذبازی در سیستم اداری ابراز کرد: بین اختیارات و مسئولیت‌ها در برخی نهادها تناسب وجود ندارد به‌طور مثال بانک مرکزی به بانک‌های خصوصی اجازه خلق پول‌های کلان می‌دهد که خود مسئله‌ای فساد آور است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول