اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

افزایش 26 درصدی تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری گفت: میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 26 درصد افزایش داشته است.

افزایش 26 درصدی تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

سام مردانی امروز در گفت‌وگو با  خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه در حال حاضر کمبود گوشت سفید و قرمز در چهارمحال  و بختیاری نداریم، گفت: تولید گوشت قرمز در استان در سال 1398 حدود 26 هزار تُن برآورد شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین میزان تولید گوشت مرغ در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 26 درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه با اشاره به ذخیره‌سازی گوشت سفید و قرمز منجمد در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: ذخیره‌سازی به‌منظور تنظیم بازار و جلوگیری از نوسانات قیمت‌ها انجام می‌شود.

انتهای پیام/68026/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول