اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

فارس‌من| توجه به بخش مشاوره برای انتخاب گرایش تحصیلی کم است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کم‌توجهی به بخش مشاوره در رابطه با انتخاب گرایش تحصیلی وجود دارد،‌گفت: مشاوره گرایش تحصیلی باید هم ردیف با آموزش باشد.

فارس‌من| توجه به بخش مشاوره برای  انتخاب گرایش تحصیلی کم است

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، سامانه «فارس من» سامانه‌ای است که مخاطبان خبرگزاری فارس می‌توانند از طریق آن مشکلات خود در تمام حوزه‌ها را مطرح کنند تا خبرنگاران خبرگزاری فارس این مشکلات را پیگیری کرده و پاسخ آن را از مسؤولان دریافت کنند.

مخاطبان خبرگزاری فارس موضوع «دانشجویان برای گرایش‌های رشته تحصیلی خود توجیه نیستند » را  مطرح کرده و از خبرگزاری فارس خواستار گفت‌وگو با مسؤولان شدند که خبرنگاران خبرگزاری فارس برحسب وفای به عهد این موضوع را پیگیری کردند.

خبرنگار فارس این مطالبه را از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی پیگیری کرده است.

جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس گفت: در رابطه با گرایش تحصیلی هم در حوزه آموزش عمومی کشور  و برای دانش آموزانی که می‌خواهند رشته تحصیلی انتخاب کنند و در نهایت مسیر شغلی و تحصیلی خود را از این طریق به دست بیاورند دارای مشکلات و بحران‌هایی هستیم.

*توجه به بخش مشاوره برای انتخاب گرایش تحصیلی کم است

وی با بیان اینکه مشاورین می‌توانند در مدارس هدایت دانش‌آموزان و همچنین داوطلبانی که 1 یا 2 سال قبل هم فارغ‌التحصیل شدند را برای انتخاب گرایش تحصیلی به عهده بگیرند، اضافه کرد: توجه به بخش مشاوره در رابطه با تعیین گرایش تحصیلی کم است  در حالی که تاکید می‌شود که هر ایرانی یرای اینکه دچار مشکلات حقوقی نشود باید یک مشاور حقوقی داشته باشد.

کوچکی‌نژاد با تاکید بر این موضوع که  تحصیل و مسیر شغلی مهم‌تر از مسائل عمومی مردم است چرا که سرنوشت انسان تعیین می‌شود، یادآور شد: مشاوره در حوزه تحصیلی، انتخاب رشته و گرایش و پذیرش دانشجویی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ بنابراین اگر مسؤولیت مشاوره با توجه به تخصصی که آموزش و پرورش در این رابطه دارد به عهده این سازمان باشد می‌تواند خلاء موجود در حوزه انتخاب گرایش تحصیلی پر شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش باید در حوزه مشاوره به دانش‌آموزان در رابطه با انتخاب گرایش تحصیلی قوی باشد چرا که دانشگاه زمانی مسؤول این کار است که فرد به عنوان دانشجو پذیرش شود و تا قبل از آن دانشگاه مسؤولیتی ندارد. بنابراین نقش مدارس در هدایت دانش‌آموزان برای گرایش تحصیلی به شدت مهم و مورد تاکید است.

*مشاوره هم ردیف با آموزش است

وی گفت:مسؤولیت دانشجو زمانی که وارد دانشگاه می‌شود و مشکل گرایش تحصیلی دارد به عهده دانشگاه است. لذا باید گروه‌های مشاوره به این منظور در دانشگاه‌ها برای حل مشکلات دانشجویان حضور داشته باشند و هدایت دانشجویانی که مشکلات مختلفی در بخش‌های آموزشی و شخصیتی دارند را به عهده بگیرند. 

نماینده مردم رشت در مجلس تاکید کرد: آموزش به عنوان یکی از فعالیت‌های مهم و اصلی وزارت علوم مطرح می‌شود اما باید مشاوره گرایش تحصیلی هم در ردیف با آموزش از لحاظ ارزش قرار بگیرد. چرا که اگر هدایت خوب نداشته باشیم آموزش‌ها به ثمر نمی‌رسد. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول