اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  سیستان و بلوچستان

ارائه کامل خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با تمهیدات و برنامه ریزی‌های انجام شده، تمامی خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان در زمان و مکان مناسب به آنان ارائه شده است.

ارائه کامل خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز بیماران کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان

قاسم میری علی آباد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: در حال حاضر 3300 تخت بستری دانشگاهی در قالب 23 بیمارستان در استان سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند و در صورت نیاز آماده ایم تا تمام این ظرفیت را به منظور مدیریت بحران کرونا مورد استفاده قرار دهیم، هر چند تاکنون نیازی به این کار نبوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به  اعمال مدیریت تخصصی در ارائه خدمات به بیماران  تنفسی گفت: با هدف ارائه مطلوب خدمات مورد نیاز بیماران و درعین حال کنترل و محدود کردن تردد بین شهرستانی و احتمال انتقال عفونت به کارکنان و سایر افراد جامعه، در مرحله اول مدیریت بحران کرونا تعداد 14 بیمارستان و یا بخش بیمارستانی با حدود 500  تخت بستری در سراسر استان برای ارائه خدمات به بیماران کرونا مثبت در نظر گرفته شده و توزیع این 14مرکز به لحاظ پراکندگی جغرافیائی به شکلی بوده است که امکان دسترسی در سطح شهرستان برای همه هم استانی های عزیز وجود دارد و هیچ نیازی به اعزام بین شهرستانی بیماران وجود نداشته است.

وی ادامه داد: در تمام این 14 مرکز تخصصی که برای بستری بیماران کرونا مثبت آماده شده، پزشکان متخصص بیهوشی، متخصص بیماری های داخلی، متخصص بیماری های کودکان و امکانات کامل رادیولوژی و آزمایشگاه وجود دارد و درهمه این مراکز نیز پرستاران با تجربه و آموزش دیده و سایر کادر درمانی همانند: بهیار، تکنسین اتاق عمل، بیهوشی و کارکنان آزمایشگاهی و رادیولوژی حضور دارند. 

قاسم میری علی آباد با اظهار خرسندی از روند بومی سازی خدمات نیروی انسانی در بیمارستان های استان گفت: یکی از برکات ارزنده وجود 3 دانشگاه علوم پزشکی در شمال، جنوب و مرکز سیستان و بلوچستان این است که هموطنان شریف و بزرگوار ما در جای جای این استان پهناور فرزندان خودشان را در جایگاه ارائه خدمات بهداشت و درمان می بینند. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به این واقعیت که از ابتدای اسفند سال گذشته تا کنون بیش از 1400 بیمار تنفسی خدمات درمانی و تشخیصی مورد نیاز خود را در بیمارستان های استان دریافت کرده اند گفت: این تعداد بیمار تنفسی به طور معمول و در حالت عادی هم به مراکز درمانی مراجعه می کرده اند. 

ترخیص 200 بیمار کرونایی از بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: از مجموع این بیماران تنفسی تا روز شنبه 16 فروردین ماه 271 بیمار با نتیجه قطعی و آزمایشگاهی مثبت کرونا شناسائی و تحت درمان قرار گرفته اند که خوشبختانه بیش از 200نفر از این عزیزان پس از طی دوره درمان از بیمارستان ها مرخص شده اند.

 دکتر میری علی آباد با اشاره به انتشار گزارش کذب در یکی از شبکه های وابسته به کشورهای بیگانه که ادعا کرده بود "امکاناتی برای درمان بیماران کرونا در استان وجود ندارد" گفت: از مجموع 500 تختی که در مرحله اول برای بیماران کرونا مثبت در استان آماده شده است خوشبختانه تا کنون فقط 30 درصد مورد استفاده قرار گرفته و نظام بهداشت و درمان استان برای وقوع افزایش چند برابری در تعداد بیماران نیز آمادگی دارد.

 به گفته میری علی آباد این سرمایه های ملّی و امکانات ارزشمند در حال حاضر پشتوانه ای برای سلامت مردم استان است و در صورت نیاز برای درمان بیماران تنفسی و یا کرونا مثبت در سیستان و بلوچستان مورد استفاده قرار می گیرد.

این مسؤول تعداد تخت های ویژه در کلّ استان را نیز  بیش از 380  تخت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 25 پزشک متخصص عفونی، 62 پزشک متخصص بیهوشی، 45 متخصص رادیولوژی، 36 متخصص طب اورژانس و 2715  پرستار در بیمارستان های استان فعالیت دارند، 131 نفر پزشک عمومی نیز در اورژانس های بیمارستانی خدمات سرپائی را به هم استانی ای عزیز ارائه می دهند.

وی با تشکر از مجاهدت و تلاش شبانه روزی همکاران پرستار و پزشک و سایر کادر درمان و بهداشت در سطح استان گفت: با وجود کمبود جهانی اقلام حفاظتی، دانشگاه های استان از تمام امکانات و ظرفیت برای تامین اقلام حفاظتی مورد نیاز همکاران استفاده کرده اند و این امکانات را بر اساس سطح تماس با بیمار در اختیار همکاران قرار داده اند.

 میری علی آباد  افزود: تاکنون بالغ بر 140 هزار قلم  تجهیزات حفاظتی فقط در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، توزیع شده است که بیش از 80 درصد از محل منابع داخلی دانشگاه و حدود 15 درصد از هیئت امنای ارزی وزارت متبوع تامین شده است. 

وی بیان کرد: در حالی که سرقت سازمان دهی شده ماسک و دیگر اقلام حفاظتی در اروپا به امری عادی تبدیل شده، خیرین سلامت در استان و کشور ما حدود 5 درصد از اقلام حفاظتی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمان را تامین کرده اند که این امر باید حتما توسط رسانه های داخلی به عنوان نمونه کوچکی از فرهنگ غنی استان و کشور ما منعکس شود و به سمع و نظر جهانیان برسد. 
    
انتهای پیام/3139

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول