به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، مجید منعمزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در راستای مسؤولیت اجتماعی دانشگاه کاشان در مقابله با کووید۱۹ سید علی حسینی تفرشی عضو هیأت علمی گروه بیوتکنولوژی این دانشگاه، محلول ضدعفونیکننده طبیعی، بیخطر و پایدار تولید کرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان اظهار کرد: این محلول ضدعفونی بر پایه اسیدی و مخلوط با برخی از ترکیبات گیاهی ساخته شده است.
سید علی حسینی تفرشی تولید کننده این محصول در باره آن خاطر نشان کرد: خواص اجزای پایه اسید و ترکیب گیاهی در این محلول کاملا ارگاینک و طبیعی بوده و خواص ضدویروسی و ضدباکتری هر دوی آنها توسط EPA یا سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا و همچنین تعداد زیادی از مقالات علمی مورد تأیید قرار گرفته است.
عضو هیأت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان اظهار داشت: مجموعه گزارشهای علمی نشان میدهد که در صورت کاربرد مناسب، این محلول روی گستره وسیعی از ویروس ها از جمله خانواده کرونا ویروسها مؤثر است.
وی این ترکیب از پایداری نسبتاً مناسبی برخوردار بوده و قابلیت استفاده برای ضدعفونی کردن دست، سطوح و حتی میوه و سبزیجات را دارد و جزء ترکیبات بی خطر شناخته شده است.
به گزارش فارس، مقداری از این محلول با همکاری هیات نخل کاشان تهیه و به صورت رایگان بین عموم توزیع شده است.
انتهای پیام/۶۳۱۰۸/ص۱۰/