اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آفریقا

چند مقام اماراتی برای رایزنی درباره حمایت از «حفتر» به خارطوم رفتند

شبکه الجزیره اعلام کرد که چند مقام برجسته اماراتی به منظور رایزنی با مقامات سودان درباره حمایت از فرمانده گروه موسوم به ارتش ملی لیبی با یک هواپیمای ویژه اماراتی به خارطوم سفر کردند.

چند مقام اماراتی  برای رایزنی درباره حمایت از «حفتر» به خارطوم رفتند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، هواپیمای حامل  تنی چند از مقامات اماراتی روز سه شنبه در فرودگاه خارطوم فرود آمد.

شبکه الجزیره به نقل از منابع مطلع خود اعلام کرد: «مقامات برجسته‌ای از امارات از جمله طحنون بن زاید مشاور امنیت ملی امارات و برادر کوچک ولی‌عهد ابوظبی روز سه شنبه برای بررسی حمایت از ژنرال حفتر به خارطوم سفر کردند».

این شبکه گفت: «هواپیمای مقامات اماراتی در بخش نظامی فرودگاه خارطوم فرود آمد و پنج ساعت در آنجا توقف داشت».

 منابع الجزیره افزودند: «یک هواپیما هم که با شماره FXX2534 از مقصد شهر عدن در یمن به پرواز درآمده بود نیم ساعت قبل از رسیدن مقامات اماراتی در فرودگاه خارطوم فرود آمده بود».

الجزیره گفت یک هواپیمای ویژه هم با شماره GALX  که روز شنبه از دبی برخاسته بود به مدت دو ساعت در خارطوم فرود آمد و سپس آنجا را به مقصد چاد ترک کرد.

پس از اینکه ارتش سودان عناصر مسلح جنجوید را در ازای مبالغ اندکی که از عربستان گرفته بود برای جنگ به یمن فرستاد اخبار دیگر از اعزام شماری از  این عناصر طی مدت درگیری‌های داخلی در لیبی به این کشور برای حمایت از نیروهای حفتر حکایت می‌کند.

نیروهای واکنش سریع سودان  به فرماندهی حمیدتی از عناصر بدنام جنجوید تشکیل شده و در ارتکاب جنایت علیه بشریت در دارفور دست دارد و تحت تعقیب دادگاه بین المللی است.

دولت وفاق ملی لیبی در واکنش به نقض آتش‌بس توسط نیروهای حفتر در 26 مارس گذشته عملیات طوفان صلح را علیه این نیروهای متجاوز آغاز کرد و در هفته گذشته شش شهر و دو منطقه راهبردی که مهم‌ترینشان «صبراته» و «صرمان» هستند، آزاد کردند.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.                 

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول