اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  تشکل های دانشگاهی

واکنش یک فعال دانشجویی به پست تلگرامی اخیر «مولاوردی»

این آرزو بر دل ما ماند که یکبار هم در عالم خواب و بیداری به جای استفاده از ادعای بی پایه‌ای چون فمنیست بودن پیامبر اکرم (ص)، منتقد « ایسم» های غربی بشوید!

واکنش یک فعال دانشجویی به پست تلگرامی اخیر «مولاوردی»

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، زینب شریفی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده دکتر شریعتی طی یادداشتی در واکنش به  پست تلگرامی اخیر شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده نوشت:  اگر تعریف خانواده را در غرب و سازمان ملل ندانیم و خوش بینانه بخواهیم نام گذاری این روز را بر اساس اصالت خانواده به صورت طبیعی، تعبیر کنیم، این کم آگاهی منجر به بازارسال هر پیامی از هر کانالی با هر عکسی خواهد شد. که در این حالت نالایقی فرد در داشتن جایگاهی در اجتماع ثابت خواهد شد و پس از مواخذه فرد و اخراج از تمامی تریبون ها، نهاد تعیین کننده این فرد باید پاسخگو قرار گیرد و اما عمدی که با آگاهی کامل صورت پذیرد، بهتر است در صورت منتفی شدن فرضیات بالا درباره خانم مولاوردی و محرز شدن این فرضیه، بقیه کار را به مسیٔولین مربوطه در قوه قضایٔیه بسپاریم و منتظر اعلام جرم بمانیم.

متن این یادداشت به شرح زیر است:

حواسم نبود، نمی‌دونستم، من خودم صبح جمعه فهمیدم و امروز ... در عالم خواب و بیداری بود!

انسان موجودی خلاق است، به او بگویید بر اساس قانون حق دستور دادن به ضعیفی را ندارد، دستور نمی دهد اما با یک نگاه! دستور خود را صادر می کند.

حال به او بگویید حق چنین نگاهی را نیز دیگر ندارد، با تهدیدی سرشار از لبخند کار خود را باز انجام می دهد و این زنجیره الی الابد قطع نخواهد شد.

خواه شما ده خط آن قانون کلی را تشریح کنید و خواه ده جلد!

انسان موجودی بسیار خلاق است.

آن قدر خلاق که هر روز روش های دور زدن قانون توسط او را در اخبار می بینید و با لبخندی ناشی از « عجب آدمی یا عجب جانوری “ او را به فراموشی می سپارید.

خلاقیت انسان بر همه ما ثابت شده است و هییٔت دولت، معاونین حال و سابق، آقایان و خانم ها نیز از این صفت مستثنی نیستند.

اما این صفت در دو شاخه تقسیم می شود : یکی عامل ایجاد ارزش و دیگری عامل تخریب ارزش!

ایجاد ارزش همان خلاقیتی است که در راه کمال انسان بالفعل می شود و به دلیل عدم صدق در اکثر رفتارهای گوینده جملات نخست که نقل قول شد، محل بحث ما نیست.

و اما خلاقیتی که تخریب ارزش ها را به دنبال دارد.

سهوا و یا عمدا ...

اگر بخواهیم به صورت سهوی این جملات گهربار و بی اطلاعی افراد مذکور از تصمیماتی که خود گیرنده آن‌ها هستند بررسی کنیم، بهتر است بزرگواران همگی به دنبال یافتن یک روانپزشک حاذق باشند، هر چند ترس ما از این است در انتخاب چنین پزشکی نیز در عالم خواب و بیداری دچار اشتباهات جبران ناپذیری این بار نسبت به خود! شوند و شاهد اتفاقات بدتری در سطح جامعه باشیم.

و اما خلاقیت تخریب کننده ارزش ها که عمدا صورت می پذیرد.

برای رعایت نهایت انصاف فعل «عمد» را در آگاهی و کم آگاهی فرد عنوان می کنیم.

عمدی که با کم آگاهی صورت گیرد، مثلا اگر تعریف خانواده را در غرب و سازمان ملل ندانیم و خوش بینانه بخواهیم نام گذاری این روز را بر اساس اصالت خانواده به صورت طبیعی، تعبیر کنیم، این کم آگاهی منجر به بازارسال هر پیامی از هر کانالی با هر عکسی خواهد شد. که در این حالت نالایقی فرد در داشتن جایگاهی در اجتماع ثابت خواهد شد و پس از مواخذه فرد و اخراج از تمامی تریبون ها، نهاد تعیین کننده این فرد باید پاسخگو قرار گیرد.

و اما عمدی که با آگاهی کامل صورت پذیرد ... بهتر است در صورت منتفی شدن فرضیات بالا درباره خانم مولاوردی و محرز شدن این فرضیه، بقیه کار را به مسیٔولین مربوطه در قوه قضایٔیه بسپاریم و منتظر اعلام جرم بمانیم.

و در آخر این آرزو بر دل ما ماند که یکبار هم در عالم خواب و بیداری به جای استفاده از منابع بی پایه ای چون فمنیست بودن پیامبر اکرم (ص)، منتقد « ایسم» های غربی بشوید!

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول