اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

انتشار طرح حمایت از تولید فیلمنامه/ «قدم یازدهم» به جشنواره انسی رسید

طرح حمایت از تولید فیلمنامه مختص اعضای رسمی انجمن صنفی فیلمنامه‌نویسان منتشر شد.

 

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرده سازمان سینمایی برای حمایت از تولید فیلمنامه برای سینمای ایران، از همه اعضای انجمن صنفی فیلمنامه نویسان، با شرایط زیر دعوت به نگارش فیلمنامه کرده است:

۱- این طرح مختص اعضای رسمی انجمن صنفی فیلمنامه‌نویسان (مندرج در سایت انجمن) است و بنیاد سینمایی فارابی اجرای آن را به عهده خواهد داشت.

۲- به هر فیلمنامه نویسی که در این طرح ثبت نام کند، مبلغ سی میلیون ریال فوراً پرداخت خواهد شد. (ثبت نام فقط از طریق انجمن صنفی فیلمنامه نویسان انجام خواهد شد)

۳- فارغ از ژانر و ویژگی‌ها با هر طرح ۵ صفحه‌ای که مورد پذیرش شورای موضوع ماده ۹ قرار گیرد، قرارداد نگارش به مبلغ سیصد میلیون ریال منعقد خواهد شد. (طرح‌های ارایه شده افراد داوطلب تنها از طریق سامانه فیلمنامه فارابی به نشانی https://fcfscriptdepartment.i دریافت می‌شود)

۴- در هر مرحله‌ای از نگارش اعم از طرح و فیلمنامه، اگرتهیه‌کننده خصوصی، دولتی و یا عمومی علاقمند به تولید فیلمنامه مذکور باشد قرارداد موجود به صورت مستقل به تهیه‌کننده و فیلمنامه نویس منتقل می‌شود.

۵- چنانچه در هر زمانی فیلمنامه به تولید برسد، براساس برآوردی که در مرحله تولید فیلم برای فیلمنامه در نظر گرفته می‌شود مبالغ پرداختی بنیاد سینمایی فارابی، کسر و مابقی از سوی تهیه کننده به فیلمنامه نویس پرداخت خواهد شد.

۶- به هر پروژه‌ای که براساس فیلمنامه‌های این طرح به تولید برسد وام کم بهره ۴% تعلق خواهد گرفت.

۷- هرطرحی از این مجموعه که واجد ویژگی طرح حمایتی اقتباس و یا طرح حمایتی تنوع ژانر باشد به خواست نویسنده یا تهیه کننده در چارچوب آن حمایت های ویژه قرار خواهد گرفت.

۸- نویسندگان طرح‌ها، ظرف ۱۵ روز از ارسال هر طرح فیلمنامه، صرفا سه جواب شفاف (الف-پذیرفته شد، ب-پذیرفته نشد، ج-در صورت توجه به نکات اعلام شده مجددا مورد بررسی قرار خواهد گرفت) را از اعضای شورای بررسی دریافت خواهند کرد.

۹- اعضای شورای بررسی عبارتند از معاون فرهنگی بنیاد (دبیر و عضو)، یک کارشناس با معرفی اجماعی شورای مرکزی انجمن صنفی فیلمنامه نویسان و یک کارشناس به انتخاب رئیس سازمان سینمایی.

تبصره: پذیرفته شدن طرح یا فیلمنامه در هر سازمان تولیدی دولتی (نظیر سازمان صدا و سیما، حوزه هنری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان اوج و ...) نیز مشمول این طرح قرار خواهد گرفت.

۱۰ - در هر مرحله از این روند، امکان تسویه و در اختیار گرفتن طرح به‌درخواست فیلمنامه‌نویس وجود دارد.

۱۱- برخی ازمضامین دارای اولویت عبارتند از: مردم دوستی، بخشش، ایثار، احقاق حق، راستگویی، درستی، مبارزه با فساد، مقاومت، عدالت‌طلبی، وطن‌دوستی، اقتدار ملی، امنیت کشور، راه حل مشکلات، خانواده، تعاون اجتماعی، کرونا، امید با رویکرد جذابیت برای مخاطب.

۱۲- این طرح تا پایال سال ۹۹ اجرا می شود و درصورت ضرروت، تمدید خواهد شد.

۱۳- مبالغ پرداختی به فیلمنامه نویسانی که تا پایان بهمن نتوانند طرح خود رابه تصویب برسانند به عنوان علی الحساب دریافتی فرد در حساب‌های فیمابین با انجمن منظور می‌شود.

۱۴- مشخصات طرح‌های پذیرفته ‌شده، در وبگاه بنیاد سینمایی فارابی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

 

«قدم یازدهم» به جشنواره انیمیشن انسی راه یافت
پویانمایی «قدیم یازدهم» به کارگردانی مریم کشکولی‌نیا از تولیدات جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شصتمین جشنواره انیمیشن انسی 2020 راه یافت.
 این انیمیشن 11 دقیقه‌ای بر اساس داستان کتاب «قدم یازدهم» نوشته زنده‌یاد سوسن طاقدیس با تکنیک کات‌اوت ساخته شده است. 
بر اساس این خبر، این فیلم برای نخستین بار با نمایش در بخش رقابتی مخاطبان نوجوان فیلم‌های کوتاه جشنواره انیمیشن انسی، حضور بین‌المللی در جشنواره‌ها را تجربه می‌کند.
مریم کشکولی‌نیا انیماتور، مدرس دانشگاه، کارگردان و رئیس هیات مدیره آسیفای ایران است. او به عنوان داور بخش فیلم کوتاه در چهل‌و‌یکمین جشنواره‌ی انیمیشن انسی در سال 2017 نیز حضور داشته است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پیش‌تر نیز با انیمیشن‌های «بچه گربه» به کارگردانی شیوا صادق‌اسدی تولید سال 2013 و «وقتی که بچه بودم» به کارگردانی مریم کشکولی‌نیا تولید سال 2014 در بخش رقابتی فیلم‌های انیمیشن این جشنواره حضور داشته است.
یاد‌آوری می‌شود سال گذشته نیز فیلم کوتاه «گرگم و گله می‌برم» اثر امیرهوشنگ معین از تولیدات کانون در بخش چشم‌انداز پنجاه‌ونهمین جشنواره انیمیشن انسی حضور داشت.
امسال در شصتمین دوره این جشنواره 3هزار فیلم در دو بخش فیلم‌های انیمیشن کوتاه و بلند از 94 کشور شرکت کردند که از این میان 37 فیلم در بخش مسابقه رسمی، 12 فیلم در بخش آف‌لیمیتس‌، 20 فیلم در بخش چشم‌انداز،  10 فیلم در بخش مخاطبان نوجوان، 44 فیلم در بخش دانشجویی، 21 فیلم در بخش تلویزیونی و 35 فیلم در بخش فیلم‌های سرگرمی و تجاری با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
این جشنواره که یکی از معتبرترین جشنواره‌های الف انیمیشن دنیا محسوب می‌شود، به دلیل شیوع ویروس کرونا در شصتمین دوره به صورت مجازی از ۲۶ خرداد تا ۱۰ تیر ۱۳۹۹ (۱۵ تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۰) در کشور فرانسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول