اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آفریقا

رسانه مصری: حفتر در مصر می‌ماند تا جایی برای بازنشستگی پیدا کند

منابع مطلع می‌گویند، فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی دست‌کم چند هفته آینده را در پایتخت مصر خواهد ماند تا جایی برای بازنشستگی پیدا کند.

رسانه مصری: حفتر در مصر می‌ماند تا جایی برای بازنشستگی پیدا کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های مصری گزارش دادند «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی دست‌کم چند هفته آینده را در قاهره می‌ماند تا جایی برای بازنشستگی پیدا کند.

روزنامه مصری «مدی مصر» به نقل از یک مقام ارشد نیروهای ارتش ملی لیبی گزارش داد: حفتر فوراً به طور کامل کنار گذاشته نخواهد شد اما همانطور که در حال تدوین برنامه‌ای به منظور ایجاد یک ساختار سیاسی برای شرق است قطعاً در قاهره تحت نظارت نزدیک می‌ماند.

در همین حال، بنابر گزارش‌های رسانه‌ای، روسیه و مصر در حال کار بر روی طرحی هستند تا فروپاشی نفوذ حفتر را بعد از شکست‌های پی‌درپی نیروهای تحت فرمان او در مقابل ارتش لیبی که وابسته به دولت وفاق ملی است، جبران کنند.

مصر ابتکاری را پیشنهاد کرده که شامل آتش‌بسی می‌شود که روند سیاسی جدید در لیبی را میسر می‌کند. بنابر گزارش «میدل ایست مانیتور»، دیدار اخیر خلیفه حفتر با «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر، نتیجه‌ای در خصوص تجدید حمایت نظامی قاهره از حفتر برای مقابله با نیروهای دولت وفاق ملی لیبی در پی نداشت.

این روزنامه فاش کرد حفتر به قاهره رفته بود تا حمایت نظامی مصر را جلب کند. این روزنامه افزود مصر و امارات که اصلی‌ترین حامیان وی بوده‌اند، در حال برنامه‌ریزی برای کنار گذاشتن او هستند.

مصر روز دوشنبه هفته جاری پیشنهاد آتش‌بس در لیبی و آغاز روند مذاکرات سیاسی حل بحران در این کشور آفریقایی را اعلام کرد اما این پیشنهاد با مخالفت دولت وفاق ملی لیبی روبه‌رو شد.

این دولت که به صورت بین‌المللی دولت شناخته شده لیبی است، از ادامه جنگ با نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی تحت فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر خبر داد.

از سوی دیگر، آخرین خبرها در لیبی نشان می‌دهد که نیروهای خلیفه حفتر که حامی طرح آتش‌بس اعلامی مصر بوده‌اند، خودشان هم دست به عملیات نظامی زدند. طبق گزارش‌ها، شبه‌نظامیان حفتر با آغاز عملیات نظامی در شرق «مصراته» (شمال غرب لیبی) مواضع نیروهای ترکیه را هدف قرار دادند.

لیبی از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱ ، تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر، فرمانده شبه‌نظامیان ارتش ملی لیبی را حمایت می‌کند.

انتهای پیام/خ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول