اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

کنگره آمریکا درباره انگیزه اخراج دادستان نیویورک تحقیق می‌کند

رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا ضمن اعلام آغاز تحقیقاتی درباره اخراج دادستان نیویورک گفت، این قضیه بوی فساد و بی‌کفایتی می‌دهد.

کنگره آمریکا درباره انگیزه اخراج دادستان نیویورک تحقیق می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جرالد نادلر» رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه گفت، تحقیقاتی را درباره اخراج دادستان نیویورک آغاز خواهد کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «هیل»، نادلر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «کمیته قضایی مجلس نمایندگان فوراً تحقیقاتی را درباره این رخداد و به‌عنوان بخشی از تحقیقات گسترده‌تر درباره سیاسی‌ کردن غیرقابل قبول وزرات دادگستری توسط [ویلیام] بار، به راه خواهد انداخت».

رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا افزود: «روز چهارشنبه کمیته [قضایی] سخنان دو افشاگر را خواهد شنید که توضیح خواهند داد چرا اخراج آقای برمن توسط بار بخشی از یک الگوی رفتاری کاملاً غیرقابل قبول است. اگر رئیس جمهور آقای برمن را برکنار کند، گام‌های بیشتری در راستای ادای شهادت او را نیز هموار خواهیم کرد».

روز جمعه وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد «جفری برمن» از سمت خود کنار گذاشته خواهد شد. ساعاتی بعد برمن در بیانیه‌ای اعلام کرد، قصد کناره‌گیری ندارد و به تحقیقات خود درباره نزدیکان ترامپ ادامه خواهد داد.

با این حال برمن روز شنبه گفت، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند و تا زمان مشخص شدن جانشین، معاونش وظایف او را بر عهده خواهد داشت.

سخنگوی کاخ سفید در گفت‌وگو با هیل گفت، ترامپ با درخواست اخراج برمن موافقت کرده است اما رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شدهیچ دخالتی در برکناری این دادستان نداشته است.

پایگاه خبری «بازفید» می‌گوید ویلیام بار در نامه‌ای که متن آن به رویت این رسانه رسیده به برمن اطلاع داده که از ترامپ خواسته‌ رسماً برمن را اخراج کند.

نادلر در این باره گفت: «کل این قضیه بوی فساد و بی‌کفایتی می‌دهد، همان چیزی است که از رئیس جمهور و دادستان کل او انتظار می‌رود».

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان نیز در واکنشی به این اتفاق گفت:‌ «اخراج دادستان برمن را نمی‌توان با دلیل و منطق توضیح داد بلکه انگیزه‌های نابه‌جا در پس آن قرار دارند».

علاوه بر کمیته قضایی مجلس نمایندگان، «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات‌های سنای آمریکا نیز خواستار انجام تحقیقاتی از سوی بازرسی کل وزارت دادگستری آمریکا شد و گفت: «[اخراج برمن] بر فساد بالقوه در اجرای رویه‌های قانونی دلالت دارد».

تیم برمن بسیار مصرانه به تحقیقات درباره  «مایکل کوهن» وکیل شخصی سابق ترامپ ادامه داد تا سرانجام او به دلیل جرایم مالی و دروغگویی به کنگره مجرم شناخته شد. کوهن شهادت داد که از طرف ترامپ به دو زن پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ حق السکوت داده است تا از روابط غیراخلاقی خود با رئیس‌جمهور آمریکا حرفی نزنند.

او همچنین باعث شد علیه دو فرد مرتبط با روی جولیانی، وکیل کنونی ترامپ برای کمک غیرقانونی به انتخاب دوباره وی کیفرخواست صادر شود.

دفتر برمن همچنین تحقیقاتی را درباره معاملات تجاری خود جولیانی انجام داده اما تاکنون نتوانسته اتهامی علیه وی وارد کند.

«جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در کتاب جنجالی خود که در روزهای آتی منتشر خواهد شد نوشته است، ترامپ درصدد دستیابی به توافقی بود تا دادستان‌های نیویورک را از تحقیق درباره این که آیا بانک خلق ترکیه تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کرده یا خیر، باز دارد تا بتواند کشیش آمریکایی که در ترکیه در زندان به سر می‌برد را آزاد کند.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول