اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

تمکین بانک‌ها از مصوبه شواری پول و اعتبار راستی آزمایی می‌شود

فرماندار آبادان گفت: شواهد امر و گزارشات مردمی حاکی از عدم اجرای بخشنامه توسط برخی بانک‌ها است که در این خصوص تصمیم قاطعی مبنی بر راستی آزمایی اجرای این بخشنامه در بانک‌های آبادان اخذ خواهد شد.

تمکین بانک‌ها از مصوبه شواری پول و اعتبار راستی آزمایی می‌شود

سید زین‌العابدین موسوی فرماندار ویژه آبادان با تشریح مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص کمک به صاحبان کسب‌وکارهایی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی مواجه شده‌اند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این بخشنامه عناوین آن دسته از کسب‌وکارهایی که به طور مستقیم از بیماری کرونا دچار بیشترین آسیب شده‌اند و شامل امکان بهره‌مندی از تعویق پرداخت تسهیلات در اسفند ۹۸ و دو ماهه اول سال ۹۹ گردیده‌اند نیز اعلام گردید. 

وی افزود: شواهد امر و گزارشات مردمی حاکی از عدم اجرای بخشنامه توسط برخی بانک‌ها است که در این خصوص تصمیم قاطعی مبنی بر راستی آزمایی اجرای این بخشنامه در بانک‌های آبادان اخذ خواهد شد.

فرماندار ویژه آبادان تصریح کرد: این در شرایطی است که برخی از شهروندان در ماه‌های اخیر نسبت به عدم اجرای مصوبه شورای پول و اعتبار از سوی برخی از بانک‌ها، گلایه داشته‌اند.

موسوی ادامه داد: مطالبه جامعه هدف در اجرای بخشنامه شورای پول و اعتبار یک مطالبه صحیح و قانونی است، و از روز شنبه نحوه اجرای این بخشنامه در آبادان توسط بانک‌ها از سوی واحد بازرسی فرمانداری راستی آزمایی می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر گزارش بازرسی دائر بر تخلف بانک‌ها در استنکاف از اجرای بخشنامه باشد یقینا با مدیر متخلف بانک برخورد خواهد شد، گفت: بانک‌ها باید در پروسه فعالیت خود و کسب سود اول شرایط جامعه و اوضاع بازار کار را درک کنند.

فرماندار آبادان بیان کرد: عدم توجه به وضعیت بازار و سرپیچی از بخشنامه شورای پول و اعتبار حتما پیگرد قضایی به دنبال خواهد داشت وبنده در اجرای این بخشنامه اصرار و تأکید داریم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مصادیق کسب و کارهایی که از سوی بانک مرکزی مشمول تعویق سه ماه از باز پرداخت  اقساط هستند، به شرح ذیل است:
۱_مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها و موارد مشابه (به تشخیص وزارت صنعت معدن و تجارت)

۲_ مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدمات بین راهی و موارد مشابه ( به تشخیص وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی)

۳_حمل و نقل عمومی مسافر درون‌شهری و برون‌شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی
۴_ دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
۵_تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش
۶_مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه
۷_ مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی
۸_ مراکز و مجتمع‌های فرهنگی وآموزشی

انتهای پیام/۷۲۰۱۳/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول