اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  آموزش و پرورش

رونمایی از نسخه جدید «شاد» در 13 شهریور/ جابجایی مدیران بر اساس بخشنامه تعارض منافع در این هفته

وزیر آموزش و پرورش از رونمایی از نسخه جدید «شاد» در 13 شهریور خبر داد و گفت: بر اساس بخشنامه تعارض منافع، مدیرانی که تمایل به مدرسه‌داری دارند در همین هفته جاری، جابه‌جایی آنها انجام می‌شود.

رونمایی  از نسخه جدید «شاد» در 13 شهریور/ جابجایی مدیران بر اساس بخشنامه تعارض منافع در این هفته

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که امروز به صورت مجازی با خبرنگاران برگزار شد، ضمن تسلیت ایام محرم، به تشریح چگونگی آغاز سال تحصیلی پرداخت و اظهار کرد: سال تحصیلی 1400ـ1399 از 15 شهریور آغاز می‌شود. 

وی ادامه داد: همیشه آغاز سال تحصیلی یک رویداد بزرگ فرهنگی است و جریان زندگی را متفاوت می‌کند و پدیده‌ای است که همه جامعه آن را حس می‌کند و امیدوارم امسال هم با همه دشواری‌ها و مشکلات، سال تحصیلی را با ارائه آموزش کامل به انجام برسانیم.

حاجی‌میرزایی اضافه کرد: اصولی مورد تأکید ماست که اصل اول، ارائه آموزش به همه است و هیچ دانش‌آموزی نباید از آموزش محروم شود و متعهد هستیم که آموزش را به همه دانش‌آموزان صرف نظر از شرایط، موقعیت و منطقه، ارائه کنیم.

وی افزود: تجریبات کشورهای مختلف را بررسی کردیم و در تمام دنیا اصل بر آموزش‌های حضوری است؛ امسال با سال گذشته، یک تفاوت اساسی در آموزش مجازی داریم و این است که سال گذشته، دانش‌آموزان دوسوم سال را در مدرسه طی کرده بودند و معلمان، دانش‌آموزان‌شان را می‌شناختند و امسال ما در آغاز سال تحصیلی، شرایط متفاوتی داریم.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد:  اصل بعدی مراقبت از سلامت دانش‌آموزان است و سلامت و امنیت مانند آموزش حقی برای آنهاست و حداکثر مراقبت را خواهیم داشت و مدارس دقیقا بر اساس دستورالعمل‌ها فعالیت می‌کنند؛ دستورالعمل سلامت، دستورالعمل مشترک بین ما و خانواده است و باید خانواده با ما مشارکت داشته باشند.

وی به اصل فعال بودن مدرسه اشاره کرد و گفت: ارتباط بین مدرسه و خانواده بسیار بااهمیت است؛ در شرایط کرونا نیازمند مشارکت جدی‌تر خانواده‌ها هستیم و خانواده‌ها با حساسیت بیشتری امر آموزش فرزندان را تعقیب می‌کنند و به مدارس توصیه کردیم که برنامه آموزشی را برای خانواده‌ها تشریح کنند.

* آموزش تلویزیونی برای سال تحصیلی جدید از 15 شهریور

حاجی‌میرزایی با اشاره به پوشش 98 درصدی تلویزیون، ادامه داد: با هماهنگی‌هایی که با سازمان صدا و سیما انجام شده است، از 15 شهریور برنامه آموزشی برای تمام پایه‌ها و همه دروس خواهیم داشت؛ امسال باید ایران سراسر تدریس شود؛ 110 هزار مدرسه داریم که بنا بر شرایط تعطیل شد اما همه خانه‌ها باید مدرسه شود.

وی افزود: محتوای تمام دروس را از پایه اول تا دوازدهم تولید کردیم و در اختیار دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها قرار می‌دهیم؛ ضمن اینکه ظرفیت‌های «شاد» را توسعه دادیم و روز پنج‌شنبه رونمایی از شاد جدید با قابلیت‌های متعدد و متمایز است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تمام کشورها بر آموزش حضوری اصرار دارند و همه از پلتفرم‌های آموزشی به چه به صورت برخط و چه غیربرخط استفاده می‌کنند و ما از همه این برنامه‌ها استفاده می‌کنیم. 

وی افزود: اگر تعداد دانش‌آموز متناسب با مساحت کلاس و تراکم باعث عدم رعایت پروتکل‌ها شود پس باید گروه‌ بندی شوند و ورود و خروج در کلاس مشخص می‌شود؛ دروس حضوری و دروس غیرحضوری با هماهنگی کارشناسان سازمان پژوهش مشخص شده است و امیدواریم با این اقدامات هیچ مشکلی وجود نداشته است.

* جابجایی 5 مدیر بر اساس بخشنامه تعارض منافع در این هفته

حاجی‌میرزایی درباره بخشنامه تعارض منافع اظهار کرد: اطلاعات از سراسر کشور جمع‌آوری شد؛ تعدادی از همکاران که مدرسه داشتند، اعلام توقف فعالیت مدرسه داشتند و طبق بخشنامه برای ادامه همکاری منع ندارند و کسانی که تمایل به مدرسه‌داری دارند، در همین هفته جاری، جابه‌جایی انجام شده و تصمیمات گرفته می‌شود. 

وی با بیان اینکه در مدیریت تعارض منافع هیچ استثنایی نداریم و در همه سطوح اعمال می‌شود، گفت: در بخشنامه قید شده که چه مشاغلی را شامل می‌شود که در شناسایی انجام شده در طبقه اول ۲۲۵ نفر در کل کشور شناسایی شده‌اند که تعیین تکلیف می‌شود.

این مقام مسؤول در آموزش و پرورش تصریح کرد: افرادی که بنده درباره آنها حکم صادر می‌کنم کمتر از ۵ نفر هستند که در روزهای آینده تعیین تکلیف خواهد شد.

* برنامه کلاس اولی با تأکید بر آموزش حضوری

وزیر آموزش و پرورش درباره آغاز سال تحصیلی گفت: 35 درصد مدارس کمتر از 50 دانش‌آموز دارند و می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، همه روز فعالیت خود را آغاز کنند اما درباره فعالیت مابقی مدارس، متناسب با شرایط کرونا است؛ اصل بر آموزش حضوری است مگر اینکه رعایت پروتکل‌ها تحت هیچ شرایطی امکان‌پذیر نباشد. 

وی با تأکید بر اینکه هرجا تعداد دانش‌آموزان بیش از حدی باشد که فاصله‌گذاری ممکن نباشد باید گروه‌بندی شوند، اظهار کرد: برای دانش‌آموزانی که به ابزار و اینترنت دسترسی ندارند، آموزش تلویزیونی که پوشش گسترده‌تری دارد ارائه می شود حتی اگر دسترسی به تلویزیون هم نداشته باشند با تولید بسته‌های یادگیری و ارتباط با معلم آموزش را دنبال خواهیم کرد. 

حاجی‌میرزایی افزود: درباره دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی باید بگویم که این پایه اهمیت ویژه‌ای دارد و حتی اگر محدودیت داشته باشیم، دانش‌آموزان باید دو نفر، دو نفر به مدرسه بیایند چرا که جریان آموزش اتکای بیشتر بر حضور دارد.

وی با اشاره به اینکه به عنوان یکی از اعضای ستاد ملی کرونا در کمیته آموزشی و کمیته اجتماعی و امنیتی حضور فعالی در تصمیم‌گیری‌ها داریم، ادامه داد: هر تصمیمی که در ستاد ملی کرونا اتخاذ می‌شود، در آن حضور داشتیم و دیدگاه های خود را مطرح کرده‌ایم و آموزش و پرورش بر آنچه تصمیم گرفته شده، توافق داشته است.

* تهیه 25 بسته تحولی 

حاجی‌میرزایی ادامه داد: برای ملموس‌تر کردن سند تحول و آشنایی جامعه با آثار سند تحول، 25 بسته تحولی تدوین کردیم و آثارش قابل مشاهده در مدرسه است و در دستور کار است.

وی افزود: برای مسکن فرهنگیان هم گام بزرگ برداشتیم و تاکنون اطلاعات 75 هزار نفر تأیید شده است و برای 20 هزار نفر واحدهای ساختمانی مشخص شده است و عملیات ساخت در حال انجام است. 

* پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشسته تا پایان شهریور

وزیر آموزش و پرورش درباره پاداش پایان خدمت فرهنگیان اظهار کرد: تلاش ما این است که قبل از پایان شهریور، پاداش بازنشستگان فرهنگی را به طور کامل پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: همین امروز بخش اعظمی از اعتبارات اختصاص پیدا کرد و امیدواریم باقیمانده آن تا دو سه هفته آینده پرداخت شود و کل مطالبات قبل از شروع مهر ماه پرداخت شود. 

* فراخوان آزمون استخدامی آموزش یک تا 2 هفته دیگر

حاجی‌میرزایی درباره جذب نیروی انسانی آموزش و پرورش گفت: در خصوص تأمین نیروی انسانی، گام‌های بزرگی برداشته شده است؛ 20 هزار نفر از طریق کنکور جذب شده و آموزش خود را در دانشگاه فرهنگیان آغاز می‌کنند.

وی ادامه داد: 28 هزار نفر نیز از طریق ماده 28 جذب می‌شوند که فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها هستند و در آزمون استخدامی که ظرف یک هفته تا دو هفته آینده توسط سازمان اداری و استخدامی اعلام می‌شود، شرکت می‌کنند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: 25 هزار نفر از آموزش دهندگان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مربیان پیش‌دبستانی نیز استخدام آموزش و پرورش می‌شوند و موظف هستیم تا پایان برنامه توسعه، وضعیت استخدام آنها را تعیین تکلیف کنیم که به ترتیب بیشترین امتیاز که کسب کردند، استخدام خواهند شد.

وی با بیان اینکه امسال یکی از بهترین سال‌ها از نظر جذب نیروی انسانی است، افزود: 8 هزار نیرو به مربیان تربیتی اضافه می‌شود که در طی سال‌های گذشته کم سابقه است.

حاجی‌میرزایی به تجهیز هنرستان‌ها اشاره کرد و بیان کرد: برای تجهیز هنرستان‌ها گام‌های بلندی برداشتیم و 100 میلیارد تومان اختصاص دادیم همچنین در بودجه 400 میلیارد تومان به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و توسعه آن اختصاص دادیم.

وی به اجرای طرح خوانا در 10 درصد مدارس ابتدایی جهت تقویت مهارت‌های خواندن، شنیدن و گفتن اشاره کرد و گفت: طرح «آجر به آجر» را نیز برای توسعه مشارکت مردم اجرا می‌کنیم تا هر کس با هر سرمایه خرد نیز در امر مدرسه‌سازی مشارکت کند. 

* افزایش نیم تا یک نمره دانش‌آموزان در امتحانات پایه دوازدهم

وزیر آموزش و پرورش درباره آموزش‌های مجازی و امکان افت یادگیری دانش‌آموزان، اظهار کرد: کرونا که آمد همه دنیا در سال گذشته غافلگیر شد و پیش‌بینی نمی‌کرد با چنین وضعیتی روبه‌رو شود؛ ما از همان روز که فعالیت‌های آموزش از راه دور را شروع کردیم، بازخورد خانواده‌ها و دانش آموزان را گرفتیم و برای بهبود کار در تلاش هستیم.

وی با تأکید بر اینکه ارزیابی‌های ما اینگونه نیست که آموزش و یادگیری تنزل یافته باشد، گفت: در امتحانات پایه دوازدهم هم تعداد دانش‌آموزان بیشتر بود و هم اینکه نمرات نیم تا یک نمره بهبود داشته است؛ در سال تحصیلی جدید به روش‌های آزمون دقیق‌تر مجهز شدیم و امکان برگزاری آزمون‌های مجهزتر، امکان ارائه و گزارش تکلیف در «شاد» میسر شده است. 

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: مدارس وضعیت هر دانش‌آموز از نظر امکانات و میزان دسترسی را مشخص کرده تا کیفیت ارائه آموزش‌ها مشخص شود؛ استفاده از ابزارهای دیگر مانند تلویزیون و آموزش ترکیبی مدنظر و تلاش می‌کنیم هیچ دانش‌آموزی به هر دلیلی از تحصیل عقب نماند. 

* توزیع سود سال ۹۸ صندوق ذخیره فرهنگیان بین اعضا 

وزیر آموزش و پرورش درباره فعالیت کارگروه اقتصادی این وزارتخانه اظهار کرد: موضوع اقتصاد آموزش و پورش، موضوع بسیار مهم و پیچیده است و رسیدگی به وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان یکی از اقدامات بوده است؛ در ماه های اخیر ۴۴۰ میلیارد تومان از مطالبات دولت به صندوق ذخیره فرهنگیان وصول شد و همچنین برنامه ریزی شد تا سود سال ۹۸ در بین اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان توزیع شود.

وی ادامه داد: برای محاسبه ارزش افزوده حاصل از دارایی‌های آنها،  برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است. برای واگذاری هلدینگ های پتروشیمی و انرژی صندوق ذخیره فرهنگیان در بازار سرمایه و بورس نیز تصمیم‌گیری شده و مقدمات اجرایی در حال انجام است.

این مقام مسؤول در آموزش و پرورش با بیان اینکه در مورد مولدسازی دارایی‌های آموزش و پرورش با تگناهای قانونی مواجه بودیم که 95 نقطه را مشخص کردند که برای مولد‌سازی دارایی انجام شود، گفت: در حوزه بهره‌وری منابع تدابیری اندیشیده شده است تا منابع را بهر‌ ورتر هزینه کنیم و امیدواریم این کارها به انجام برسد. 

وی درباره توقف اعتیاد در مدارس گفت: در حال حاضر جریان اعتیاد در مدارس کنترل و متوقف شده است. با توجه به شرایط خاص امسال طرح یاریگران زندگی و نماد روی «شاد» هم پیاده خواهد شد؛ آسیب‌های اجتماعی در آموزش و پرورش موضوع مهمی است و تلاش ما این است که دانش‌آموزان را از این مسأله مصون بداریم.

* تهیه پیش‌نویس طرح تربیت جنسی

حاجی‌میرزایی درباره تربیت جنسی کودکان و نوجوانان، بیان کرد: مأموریتی از شورای عالی انقلاب فرهنگی به آموزش و پرورش و وزارت بهداشت برای تدوین سند تربیت جنسی محول شده است که در این سند آموزش برای معلمان و خانواده‌هایی که فرزندانشان در آستانه ازدواج هستند، در نظر گرفته شده است و تلاش شده است تا آگاهی‌های لازم داده شود.

وی افزود: پیش‌نویس این طرح آماده شده است و امیدواریم به‌زودی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گیرد. 

* پیشنهاد یک‌سوم هزینه اینترنت برای «شاد»

وزیر آموزش و پرورش در خصوص اینترنت ارزان و رایگان به دانش‌آموزان جهت آموزش مجازی، گفت: ستاد ملی کرونا، کمیته‌ای را در این خصوص تعیین کرد که پیشنهاد کمیته، یک سوم هزینه اینترنت برای کسانی است که از شاد استفاده می‌کنند اما هنوز در این خصوص در ستاد کرونا تصمیم گیری نشده است اما قبل از شروع سال تحصیلی تعیین تکلیف خواهد شد.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا جایی که می شود هزینه اینترنت را برای استفاده از شبکه شاد کاهش دهیم و حتی رایگان کنیم، افزود: چارچوبی تعیین شده که مجموعه‌های دیگر به خصوص مدارس غیردولتی بتوانند از قالب‌های مکمل استفاده کنند.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: بستر رسمی آموزش، شبکه «شاد» است اما اگر برای آموزش‌های تکمیلی بخواهند از پلتفرم‌هایی استفاده کنند، مقرراتش تدوین شده که ابلاغ خواهد شد یعنی بخش خصوصی می‌تواند همکاری کند.

وی درباره امنیت اینترنت نیز بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مهم ما همین موضوع بوده است که با اپراتورها صحبت شده و تلاش بر این است که سیمکارت دانش‌آموزی در اختیار دانش آموزان قرار گیرد که دسترسی به اینترنت ایمن دارد. 

* «دانش‌آموزان به غیر از مناطق قرمز» 15 شهریور به مدرسه می‌روند

حاجی‌میرزایی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره آغاز سال تحصیلی و اینکه خانواده‌ها هنوز تکلیف خود را درباره باز بودن مدارس نمی‌دانند، اظهار کرد: روز شنبه 15 شهریور، روز آغاز سال تحصیلی است و مدارس نیز به صورت حضوری دایر خواهند بود؛ تنها مدارس مناطقی که از سوی ستاد ملی کرونا اعلام شود که قرمز است، اجازه بازگشایی ندارند.

وی تأکید کرد: حتی اگر منطقه ای زرد باشد کلاس ها برگزار می شود ولی با تعداد محدودتر دانش‌آموزان در کلاس درس برگزار خواهد شد اما درباره حضور یا عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس تا قبل از روز شنبه از سوی مدارس به خانواده ها اطلاع رسانی می شود.

* آخرین وضعیت تهیه تبلت دانش‌آموزی

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس درباره تهیه تبلت ارزان یا رایگان برای دانش‌آموزان، گفت: ظرفیت تولیدات داخلی پایین است و واردات و تأمین منابع مالی مشکلاتی دارد؛ به همین دلیل تأمین آن در این زمان کوتاه، دشوار است. 

وی افزود: پیگیری‌هایی توسط وزارت صنعت و معدن در حال انجام است اما فرض را بر این گذاشته ایم برای آنها که تبلت ندارند آموزش را به طرق دیگری ارائه کنیم.

* رتبه‌بندی معلمان بر اساس قانون انجام شده است

حاجی‌میرزایی درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان نیز بیان کرد: رتبه‌بندی به چه معناست؟ رتبه‌بندی یعنی معلمان متناسب با صلاحیت‌های حرفه‌ای، تخصصی و عمومی طبقه‌بندی شوند و آنهایی که صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی بالاتری دارند در طبقات بالاتر قرار گیرند که این کاردر آموزش و پرورش انجام شده است.

وی ادامه داد: در مهر 98 به دلیل اینکه در قانون بودجه، مبلغی در این خصوص پیش‌بینی شد، رتبه‌بندی معلمان انجام شد و در خرداد 99 هم از فوق‌العاده تخصصی برخوردار شدند؛ همان زمان برخی نمایندگان اعتقادشان بر این بود که این کار نیازمند لایحه است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت این بخشنامه را به استناد قانون بودجه انجام داد و همان زمان کمیسیون تطبیق مجلس شورای اسلامی می‌توانست برگشت دهد اما کمیسیون تطبیق پذیرفت؛ اگر منظور رتبه‌بندی است که معلمان در رتبه‌های پنجگانه قرار گرفتند و اگر قرار است امتیازات بیشتر داشته باشند، نیازمند بودجه است.

وی تصریح کرد: ما تابع قانون هستیم اگر قانونگذاران تشخیص دهند باید کاری انجام دهیم، دریغ نمی‌کنیم.

*  ساعت کار معلمان مشخص است

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس در خصوص اینکه «آیا آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید با کمبود نیرو مواجه هست و حضور معلمان در مدارس به ویژه در شرایط زرد چگونه خواهد بود؟»، گفت: یک تعداد نیروی رسمی و پیمانی داریم و یک سری نیرو حق‌التدریس داریم که استخدام آموزش و پرورش نیستند. اگر نیروهای حق التدریس را درنظر بگیریم نیازمان برای سال آینده مرتفع شده است؛ الزام داریم از کسانی که از قبل سال ۹۱ به صورت حق‌التدریس با ماهمکاری می‌کنند، استفاده کنیم.

وی افزود: همه استان‌ها به تهران آمدند و توافق‌نامه‌ای با حوزه ستاد امضا شده است؛ اگر در شروع سال تحصیلی مشکلی پیش بیاید به سرعت اقدامات لازم را انجام می‌دهیم.

حاجی‌میرزایی درباره ساعات کار معلمان نیز ادامه داد: ساعت کار معلمان مشخص است و در چارچوب زمان‌بندی مشخص شده، عملیات آموزش را پیگیری می‌کنند؛ در دستورالعمل 40 صفحه‌ای که در اختیار همه معلمان قرار می‌گیرد، این موارد به طور کامل ذکر شده اتست.

وی تصریح کرد: شرایط موجود، رویه‌ها را دستخوش تغییر کرده است و باید به صورت جدی به میدان بیاییم و در کنار مدافعان سلامت باشیم و معلمان در عین اینکه سلامت دانش‌آموزان را مدنظر دارند با جدیت در میدان هستند که آموزش دانش‌آموزان با وقفه مواجه نشود. 

وزیر آموزش و پرورش گفت: سال تحصیلی ما بدون مشارکت فعال و مؤثر خانواده‌ها پیش نمی‌رود و نظارت و همکاری آنها بسیار مهم است؛ البته برای آموزش خانواده‌ها نیز برنامه‌ریزی‌هایی در انجمن اولیا و مربیان انجام داده ایم و کانالی در شبکه «شاد» به همین منظور ایجاد شده است.

* درج شهریه مدارس غیردولتی در سایت آموزش و پرورش

حاجی‌میرزایی درباره شهریه مدارس غیردولتی، اظهار کرد: شهریه مصوب مدارس غیردولتی در سایت‌ آموزش و پرورش درج شده است و اگر مدرسه‌ای بالاتر از این میزان را درخواست می‌کند باید به مراجع نظارتی مناطق گزارش کنند.

وی با بیان اینکه شهریه مدارس غیردولتی با هماهنگی ستاد تنظیم بازار تعیین می‌شود،گفت: هیأت نظارت بر مدارس غیردولتی هر هفته تصمیمات جدیدی دارد و لغو مجوز و مجازات‌هایی را برای متخلفان تعیین می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش درباره فعالیت‌های فوق برنامه نیز افزود: سقف فعالیت‌های فوق‌ برنامه مشخص است و نباید فراتر از آن باشد و اگر خانواده‌ها نیز با آن میزان موافق نیستند نباید بپردازند و رعایت مقررات برای ما اولویت دارد.

* توزیع کتاب‌های درسی نگران کننده نیست

حاجی‌میرزایی در خصوص نگرانی‌ها از توزیع کتب درسی گفت: توزیع کتاب‌های درسی نگران کننده نیست و  وضعیت استان ها هر روز پیگیری می شود و مطمئن هستیم شروع سال تحصیلی را با کتاب های درسی دنبال می کنیم.

وی ادامه داد: برخی دانش‌آموزان در مدرسه دیر ثبت‌نام کرده‌اند یا محل سکونتشان تغییر کرده‌اند اما آنها که ثبت‌نام کرده‌اند حتما در موعد مقرر کتاب درسی خود را دریافت خواهند کرد.

این مقام مسؤول در آموزش و پرورش درباره وضعیت آموزش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه اظهار کرد: تدابیر لازم از سوی سازمان آموزش وپرورش استثنایی اندیشیده شده است و در نسخه جدید شبکه «شاد» امکانات و کانال‌هایی درنظر گرفته شده و تلاش می‌شود آموزش آنها آسیب نبیند.

* ترمیم سرویس های بهداشتی مدارس 

وزیر آموزش و پرورش درباره اعتبارات لازم برای ضدعفونی مدارس، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان سرانه بهداشتی مدارس در نظر گرفته شده است و امسال مجدد ۳۰ میلیارد تومان در مدارس کشور توزیع شد.

وی تصریح کرد: اگر کمبودی باشد حتما تأمین خواهد شد همچنین رایزنی‌هایی با سازمان برنامه انجام شده و برای آغاز سال تحصیلی مشکلی نداریم.

حاجی میرزایی افزود: ترمیم سرویس‌های بهداشتی مدارس نیز از سوی سازمان نوسازی مدارس انجام شده و یا در حال انجام است.

* مدارس مجبور به نمره دهی نشدند

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ارزشیابی‌های پایانی و نمره دهی به دانش‌آموزان در سال تحصیلی گذشته، گفت: اینکه مدارس را ناچار کرده اند بچه‌ها را در امتحانات قبول کنند گزاره درستی نیست و اطلاعات شما دقیق نیست.

وی تصریح کرد: هیچ ملاحظه‌ای برای اینکه معلمی که سوالات را تسهیل کند یا در تصحیحش اغماض کند، نداشته‌ایم؛ اگر در هرجایی چنین اتفاقی افتاده، تخلف است و بررسی خواهد داشت. اتفاقا اصرار داشتیم همه محتوای آموزشی تدریس و از آن آزمون گرفته شود. برای پایه نهم و دوازدهم نیز اصرار ما برگزاری حضوری امتحانات بود. درخواست می کنم بدون اتکا به شواهد قوی و مستند چنین مواردی را مطرح نکنید.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول