اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

افزایش 10 درصدی برداشت برنج در مازندران/ بالارفتن هزینه تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تن برنج از مزارع شالیزاری استان در سال جاری برداشت می‌شود که در مقایسه با سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش دارد.

افزایش 10 درصدی برداشت برنج در مازندران/ بالارفتن هزینه تولید

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، اعضای مجمع نمایندگان مازندران در نشست مشترک با مسؤولان بخش کشاورزی استان مشکلات اساسی تولیدکنندگان  برنج و مرکبات را بررسی کردند. 

عزیزالله شهیدی‌فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ابتدای این نشست گزارشی از برنامه‌های دولت در بخش برنج و مرکبات و مشکلات تولیدکنندگان این محصولات را ارائه کرد و گفت: در سال جاری یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تن برنج از مزارع شالیزاری استان برداشت می‌شود که در مقایسه با سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش دارد.

وی افزود: در زمینه تولید برنج و مرکبات تلاش‌های زیادی از جمله تقویت زیرساخت‌های کشاورزی انجام و گام‌های موثری در بخش آموزش و ترویج برداشته شد اما به‌دلیل افزایش قیمت برخی از نهاده‌ها از جمله کود و سم شاهد افزایش هزینه تولید هستیم که باید با برخی از اقدامات حمایتی از جمله توسعه صنعت بسته‌بندی، برندسازی و ...از تولیدکننده حمایت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، صادرات محصولات کشاورزی استان را یکی از برنامه‌های محوری برشمرد و اضافه کرد: در سال گذشته ۴۲۰ هزار تن محصولات کشاورزی استان مازندران به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شد.

سپس نمایندگان مازندران با اشاره به اهمیت کشاورزی در مازندران و ضرورت پاسخگویی به مشکلات مردم زحمتکش استان در این بخش اظهار کردند: وزارتخانه‌های کشاورزی و صمت به وظایفشان در امر محصولات کشاورزی درست عمل نکردند و امروز در بازار محصولات کشاورزی واسطه‌ها حرف آخر را می‌زنند و ضرورت دارد دستگاه ذیربط در این زمینه پاسخگو باشد و مجلس نیز در این زمینه برای کمک به کشاورزان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

این نمایندگان تصریح کردند: در شرایط فعلی اقتصاد کشور همه باید کمک کنند تا محصولات استراتژیکی همچون برنج به مرز خودکفایی برسد و کشور بویژه استان‌های شمالی از توانایی لازم برای تامین نیاز داخلی برنج برخوردار هستند.

نمایندگان در پایان راهکارهای پیشنهادی برای حذف یارانه برنج وارداتی ، گسترش کشت مکانیزه ، توسعه و تجهیز شالیکوبی‌ها به تجهیزات مدرن ، ترویج فرهنگ صادرات در بین باغداران ، بهره‌گیری از روش‌های غیرشیمیایی در کنترل آفات و بیماری‌ها ، توسعه صنایع تبدیلی را مورد بررسی و تاکید قرار دادند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول