اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمانشاه

لزوم استفاده از ظرفیت‌های ملی برای توسعه کرمانشاه/ موانع بر سر راه اشتغال برداشته شود

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال جهش تولید باید با شناخت دقیق وضعیت موجود و طراحی وضعیت مطلوب موانع موجود بر سر راه اشتغال استان برداشته شود.

لزوم استفاده از ظرفیت‌های ملی برای توسعه کرمانشاه/ موانع بر سر راه اشتغال برداشته شود

 به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ابراهیم عزیزی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در نشستی با دارابی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه مسائل، مشکلات و موضوعات مرتبط با حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت استان را بررسی کردند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان این مسائلی از جمله که مهم‌ترین دغدغه مردم و جوانان اشتغال است و اشتغال حق جوانان است، افزود: در اصل ۲۸ قانون اساسی، اشتغال را حق دانسته است و این اشتغال در سالی که مقام معظم رهبری به‌عنوان سال جهش تولید نامگذاری کرده‌اند باید اتفاق بیافتد و لازمه این امر شناخت دقیق وضعیت موجود و طراحی وضعیت مطلوب است و باید موانع موجود بر سر راه این مسئله برداشته شود.

ابراهیم عزیزی، تصریح کرد: باید کمک‌های مالی و تسهیلات در جهت ایجاد جهش تولید پرداخت شود و این تسهیلات باید قرض‌الحسنه و ارزان‌قیمت باشد تا به سامان برسد و دولت به این وظیفه قانونی‌اش عمل کند، نکته دوم مالیات است که باید به استان کرمانشاه مطابق قوانین معافیت‌های مالیاتی داده شود و این هم باید توسط دولت در لایحه بودجه سنواتی دیده شود و دولت باید به این دو وظیفه اصلی خود عمل کند.

وی در پایان با توجه به این که قانون‌های جدید توسعه، راهکارهای مناسبی برای پیشرفت کرمانشاه هستند بیان کرد: باید علاوه بر استفاده از این قانون، راهکارهای جدید نیز تعیین و مورد استفاده قرار گیرند و باید ظرفیت‌های ملی را برای پیشرفت کرمانشاه به کار گیریم و حق این استان است که بیشتر مورد حمایت قرار گیرد.

رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه در ادامه این دیدار به موضوع سرمایه‌گذاری در استان اشاره کرد و اظهار داشت: باید به دنبال مشوق‌های سرمایه‌گذاری برای هدایت آن‌ها به سمت استان باشیم و این خود مستلزم تسهیل در امر قانون‌گذاری و اجرایی شدن بند پ ماده ۳۲ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور در استان است.

محسن دارابی بر غیربرخوردار بودن استان براساس همین قانون تاکید کرد و افزود: مطابق با این قانون که می‌گوید استان‌هایی که نرخ بیکاری آن‌ها بالاتر از میانگین نرخ بیکاری کشور است به‌عنوان مناطق غیربرخوردار از اشتغال تعریف می‌شوند، باید کرمانشاه را در زمره استان‌های غیربرخوردار تلقی کرد و مهم‌تر این‌که معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی در مناطق غیربرخوردار از اشتغال را به میزان معافیت‌های منظور شده در مناطق آزاد تجاری‌- صنعتی اعمال کند و توسعه واحد و نیز تولید کالاهای جدید در این واحدها به میزان سهم خود مشمول این حکم‌ هستند، لذا تمامی نقاط استان، مشمول این بند از حکم قانون بوده و قاعدتا بایستی ۲۰ سال معافیت مالیاتی داشته باشد.

وی در ادامه به مناطق ویژه اقتصادی زاگرس و قصرشیرین هم اشاره کرد و گفت: اگر به این مناطق توجه خاصی مبذول داشته باشیم، این مناطق می تواند نقش لوکوموتیو را برای واگن های توسعه استان بازی کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با توجه به موضوع اجرایی شدن ماده 81 قانون الحاقی 2 برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت گفت: براساس این قانون وزارتخانه‌هایی مانند: نیرو، نفت و ارتباطات و فناوری مکلف‌اند نسبت به تامین آب، برق، گاز و امکانات مخابراتی و شهرک‌ها و نواحی صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی تا درب واحدهای صنعتی و معدنی مستقر در شهرها و نواحی صنعتی و معدنی و منطقه ویژه اقتصادی اقدام کنند و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور موظف است اعتبار مورد نیاز را در لوایح بودجه سنواتی به این منظور پیش‌بینی کند و استان کرمانشاه هم استان پیرامونی و کمتر توسعه یافته است و اگر این قانون برای استان هایی همچون ما عملیاتی نشود، مسیر سرمایه گذاری به سمت استان های برخوردار خواهد بود.

دارابی تصریح کرد: سال گذشته توانستیم دو سرمایه‌گذار خارجی را جذب کنیم و حدود ۱۱۰ میلیون یورو به استان جذب شده که ۱۳ درصد مجموعه سرمایه‌گذاری حوزه صنعت و معدن در سال 98 توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه جذب شده که رتبه سوم کشوری را از نظر جذب داشته‌ایم.

وی تاکید کرد: سرمایه‌گذار خارجی برای ما علاوه بر ورود تکنولوژی و مدیریت، نوعی توان اجرایی و فرآیندهای جدید اداره امور صنعتی را به کارآفرینان ما نیز منتقل خواهند کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ادامه داد: در زمان ورود بنده در دی‌ماه ۱۳۹۷، رتبه سازمان از نظر تحقق اهداف عملکردی ۲۲ بوده، لیکن در سال ۹۸ به رتبه ۱۳ ارتقا و بهار سال جاری به رتبه هشت در تحقق اهداف عملکردی در کشور رسیده‌ایم.

این مسؤل در چارچوب سیاست‌های وزارت‌خانه و اهداف اقتصاد مقاومتی نیز توضیحات مفصلی را بیان کرد و خاطرنشان کرد: تلاش ما در سال جاری این بوده است که کمک‌های فنی و اعتباری رابه سمت صنوف سوق دهیم.

گفتنی است، در ادامه نشست هر یک از معاونان سازمان در خصوص وظایف و تعهدات قانونی خود و فعالیت‌هایی که برای تحقیق این وظایف و تعهدات انجام دادند توضیحاتی ارائه کردند.

انتهای پیام/پ/ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول