اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

چالش امروز صنعت غذا حفظ امنیت و ایمنی مواد غذایی است

معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم‌و صنایع غذایی با اشاره به اینکه چالش امروز صنعت غذا حفظ امنیت و ایمنی مواد غذایی است، از تصویب طرح های پژوهشی مورد نیاز رفع چالش های موجود در این موسسه خبر داد.

چالش امروز صنعت غذا حفظ امنیت و ایمنی مواد غذایی است


به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد  به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، قدیر رجب زاده  این مؤسسه در بازدید از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد  گفت: محور های اصلی فعالیت این موسسه ملی ارتقای ارزش افزوده و ایمنی محصولات غذایی است.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد ادامه داد: در این راستا جهت گیری راهبردی مؤسسه فعالیت در حوزه جیره‌های غذایی برای گروه‌های خاص و ایمنی مواد غذایی در غالب سنسورها و بسته بندی‌های هوشمند است، رویکرد اخیر موسسه همچنین استفاده از منابع بومی و فراوری آنها به منظورتامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع غذایی در جهت کاهش وابستگی به خارج از کشور است.

در ادامه دکتر ابوالفضل پهلوانلو، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این موسسه بیان کرد: چالش امروز صنعت غذا حفظ امنیت و ایمنی مواد غذایی است که این موسسه با توجه به رسالت های خود با عضویت در کارگروه آلاینده‌های مواد غذایی کشور، اقدامات در خور توجهی را با تصویب طرح های پژوهشی مورد نیاز رفع چالش‌های موجود انجام داده است.

معاون پژوهشی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به سابقه ۳۰ ساله تحقیقات انجام شده در این موسسه بر روی محصول استراتژیک زعفران اشاره کرد و افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم فرآوری زعفران، هم اکنون پتانسیل های تخصصی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر فرآوری گیاه زعفران شامل پیاز زعفران، برگ، گلبرگ، پرچم و کلاله متمرکز شده است.

دکتر عادل بیگ بابایی نیز گفت: نگاه دولت و وزارت علوم به رسالت و ماموریت های این موسسه با توجه به پتانسیل های منطقه و کشور در سطح کلان و فراملی است اما متاسفانه در استان حمایت مناسبی از این موسسه صورت نمی‌گیرد.

معاون اداری و مالی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به تجمیع نیروی انسانی متخصص و تجهیزات پیشرفته پژوهش های کاربردی صنعت غذا در این مؤسسه تاکید کرد: با وجود این امکانات و پتانسیل ها هنوز این موسسه دارای مکان و ساختار فیزیکی مستقل نیست.

وی همچنین به کمبود اعتبارات این موسسه نسبت به موسسات هم تراز اشاره کرد و گفت: علی رغم اینکه در سال ۹۹ با رشد ۳۰ درصدی حقوق و مزایای کارمندان مواجه بودیم اعتبارات این موسسه در سال جاری فقط در حدود دو درصد رشد داشته که با افزایش حقوق ذکر شده عملا رشد اعتبارات این موسسه در سال جاری منفی بوده است.

در انتهای این بازدید عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی ضمن مثبت ارزیابی کردن فعالیت‌های این موسسه در زمینه صنعت غذا بیان کرد: سلامت جامعه در گرو تغذیه سالم است که توجه به این امر در کنار امنیت و ایمنی غذایی یکی از مهمترین اولویت های کشور به شمار می رود.

حسین عباس زاده امامی با اشاره به نقش استراتژیک مأموریت های موسسه نسبت به انجام رایزنی‌های لازم برای اختصاص ساختار فیزیکی متناسب با اهداف و رسالت‌های این مرکز پژوهشی و همچنین نسبت به همسان سازی بودجه آن با مراکز پژوهشی همتراز زیر مجموعه وزارت علوم قول مساعد داد.

انتهای پیام/۷۰۰۴۵

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول