به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، گرانی آرد و بیکیفیت بودن نان موضوعی است که این روزها زیاد بین مردم نقل به نقل میشود. در راستای گزارشهای مکرر عدهای از شهروندان در مورد بیکفیت بودن نان لواش و سنگگ در شیراز، با شهروندان گفتگویی انجام دادیم.
برخی از نحوه پخت، خمیربودن و در نتیجه دورریز نان گلایهمند بودند و تعدادی دیگر اذعان داشتند که بر درب نانواییها مینویسند "نان سبوسدار" در حالی که چنین نیست.
یکی دیگر از شهروندان گفت: تعدادی از نوایان نامرغوب بودن آرد را دلیل بر کیفیتی نان اعلام میکنند.
در این راستا و برای کسب اطلاع بیشتر از کیفیت و نحوه پخت نان ابتدا به سراغ رئیس اتحادیه صنف نانوایان شیراز رفته و علت را جویا شدیم.
علیرضا سخنور با اشاره به اینکه بر اساس آخرین نظر سنجیها در مورد کیفیت آرد و نان از طریق سیستم پیامکی وزارت صنعت، معدن و تجارت استان فارس جایگاه خوبی داشتهایم کیفیت آرد مورد استفاده در نانواییها را تایید کرد.
نظارت گشت مشترک بر نحوه پخت نان
وی با اشاره به گندمخیز بودن استان فارس و کیفیت بالای آرد گفت: با توجه به کشت گندمهای باکیفیت و همچنین استفاده از دستگاههای متناسب با تکنولوژی روز در حوزه پخت نان، طی پنج سال گذشته تا کنون کیفیت خوبی را در مورد نان شاهد هستیم.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان بیان کرد: با راهاندازی گشتهای مشترک با حضور نماینده معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه نانوایان، اداره کل غله، دانشگاه علوم پزشکی و مدیریت بازرسی اتاق اصناف بر نحوه پخت نانوائیها نظارت کامل میشود.
سخنور گفت: اگر تخلفی از سوی نانوائیها مشاهده شود شهروندان میتوانند به سامانه ۱۲۴ یا سامانه اتحادیه مراجعه کرده و درخواست رسیدگی کنند.
مشت نمونه خروار نیست!
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه عدهای از شهروندان در مورد پخت نامرغوب نان اعتراض دارند، افزود: اگر تعداد اندکی از مردم بهصورت موردی، نسبت به بیکیفیت بودن نان اعتراض دارند، دلیل بر این نیست که تمام نانواییها در سطح شهرستان شیراز نان بیکفیت در اختیار شهروندان قرار میدهند.
حال جای این سوال مطرح است که اگر آرد خوب است و گندم هم خوب و نظارت هم بهخوبی انجام میشود مردم نسبت به کیفیت نان معترضاند!؟
خبرگزاری فارس آماده انعکاس پاسخ از سوی دستگاههای مسئول در این حوزه است.
انتهای پیام/ س