اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

بانک‌های خراسان رضوی ۵۹۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونا پرداخت کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: بانک‌های خراسان رضوی ۵۹۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونا پرداخت کردند.

بانک‌های خراسان رضوی ۵۹۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونا پرداخت کردند

به گزارش خبرزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در دهمین نشست کارگروه تخصصی اشتغال خراسان رضوی با بیان اینکه بانک‌های خراسان رضوی ۵۹۸ میلیارد تومان تسهیلات کرونا پرداخت کردند، اظهار کرد: این میزان تسهیلات به ۲۹ هزار و ۷۰۱ پرونده با اشتغال ۵۷ هزار و ۹۴۰ نفر پرداخت شده، در حالی که تعداد پرونده‌های ارسالی به بانک‌ها ۴۴ هزار و ۹۳۰ فقره با اشتغال ۸۹ هزار و ۸۴۹ نفر با مبلغ درخواستی ۹۵۸ میلیارد و ۶۱۸ میلیون تومان بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: بانک‌های سپه، پاسارگاد و کارآفرینی در خراسان رضوی بیش از ۹۵ درصد تسهیلات درخواستی را پرداخت کرده‌ و بانک‌های گردشگری، سامان و ملی کمترین درصد پرداخت تسهیلات درخواستی را داشته‌اند.

وی گفت: بیشترین مبلغ تسهیلات پرداخت شده به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا مربوط به مراکز و مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای با بیش از ۱۳۴ میلیارد تومان و کمترین میزان پرداختی نیز مربوط به مراکز تولید و توزیع کیف و کفش به میزان پنج میلیارد تومان بوده است.

رسولیان افزود: مراکز مربوط به گردشگری استان در رتبه سوم دریافت تسهیلات کرونا به میزان بیش از ۶۲ میلیارد تومان قرار دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اختصاص تسهیلات به آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا به صورت بنگاه محوری ویژه واحدهای گردشگری خراسان رضوی بیان کرد: بر این اساس ثبت نام متقاضیان در سامانه کارا انجام می‌شود و افرادی که پیشتر تسهیلات دریافت کرده‌اند، برای دریافت مابه‌التفاوتی که به آنان تعلق می‌گیرد، در همان ثبت نام قبلی در قسمت انتخاب کارگاه، گزینه جدیدی را برای انتخاب و درخواست تسهیلات مشاهده خواهند کرد که اشتغال این گزینه جدید یک نفر و مبلغ آن متناسب با فرمول دستورالعمل خواهد بود.

وی به بررسی طرح «پایش، آموزش و اشتغال» ارائه‌دهنده از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی پرداخت و گفت: کارگروه اشتغال مدل پیشنهادی را در این خصوص ارائه کرده که از شناسایی بنگاه‌های فاقد نیروی کار گرفته تا معرفی کارجویان متقاضی به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای، ارائه مشاوره تخصصی به‌منظور متناسب‌سازی شغل و شاغل، تقبل هزینه و تعهد جذب نیروهای معرفی شده توسط کارفرما و در نهایت معرفی کارجوی ماهر به بنگاه ادامه می‌یابد.

رسولیان افزود: فهرست افراد مقرری بگیر بیمه بیکاری در استان نسبت به سال گذشته هزار نفر بیشتر شده است به‌طوری که در سال گذشته ۱۷ هزار نفر و امسال ۱۸ هزار نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری هستند.

در این نشست مقرر شد اجرای برنامه درختکاری از ۹ آذرماه امسال با محوریت شهرداری و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آغاز شود و فهرست دقیق افراد جویای کار آسیب‌دیده از کرونا برای معرفی به واحدهای تولیدی و شهرداری متناسب با توانمندی آنان توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه شود.

انتهای پیام/ 70051

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول